Наколядувала для ЗСУ: шестирічна Вікторія передала 1800 гривень волонтерам

Наколядувала для ЗСУ: шестирічна Вікторія передала 1800 гривень волонтерам
  • В Україні за Перемогу борються і дорослі, і малі. Шестирічна волонтерка з Ладижина наколядувала для військових у ці різдвяні свята.

Маленька ладижанка Вікторія Стразіна вирішила віддати кошти, які вона наколядувала, для потреб ЗСУ. Про це повідомляє Лажинська міська територіальна громада.

У добрій справі Вікторії допомогли дорослі: класний керівник 1-в класу ліцею номер 2 Наталія Михайлівна Кузьменко та хрещені. 1800 гривень передали волонтеру Віктору Северину.

— Шестирічна Віка справжня патріотка, з палким серцем. Саме такі українці у майбутньому відбудовуватимуть нашу дорогу Батьківщину, яка завдяки їхній самовідданості стане квітучою, сильною, вільною, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Ще для військових дівчинка передала цукерки і малюнки, щоб підняти настрій захисникам. Хіба можна перемогти тих, хто з дитинства підтримує ЗСУ, вірить в армію і понад усе любить Україну.

Виконуючий обов’язки міського голови Олександр Коломієць вручив маленькій волонтерці Вікторії Стразіній подяку за проявлену волонтерську ініціативу, адресну допомогу воїнам ЗСУ у наближенні здобуття Перемоги України.

Ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Дев’ятирічна донька захисника зібрала 300 тисяч гривень на дрон та автівку для розвідників

Світла справа: поляки з міста Кельце роздали у Вінниці кілька тисяч світло відбивних стрічок

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Юрий Христофоров

    Тоже мені волонтери як можна було взяти ці гроші це ж не така велика сума краще залишили б на цукерки цим волонтерам мало б бути стидно 1.800 гривень це п...дец!!!
  • Ольга Філімонова

    Дякую тобі, красунечко.
  • Сергей Валерьевич

    Дпомагати потрібно на офіційний рахунок ЗСУ.
    Волонтер це людина яка безкоштовно допомагає в свій вільний час і не отримує фінансову винагороду за свою допомогу, на відміну від більшості теперішніх волонтерів, які в часи безробіття вирішили підзаробити, нараховуючи собі дуже гару заробітню плату, до речі, яка складається ось з таких пожертв.

    Валентина Панчук reply Сергей Валерьевич

    Сергей Валерьевич Не потрібно не дорівнювати роботу волонтерів.Дякуючи їм хлопці мають і їжу і одяґ.А ґ.... Всюди хватає
  • Алла Святецька

    Дивіться олігархи- ОЦЕ УКРАЇНА!

keyboard_arrow_up