Надзвичайно рідкісну хворобу має маленька вінничанка Іринка. Потрібна допомога

Надзвичайно рідкісну хворобу має маленька вінничанка Іринка. Потрібна допомога

Історія маленької та сильної дівчинки Іринки вражає. Сім'я мужньо бореться з випробуванням. Юна вінничанка має надзвичайно рідкісну хворобу.

Про маленьку дівчинку Іринку у фейсбук розповіла Людмила Станиславенко.

— При народженні сказали що Іра помре за декілька місяців, потім ніхто не міг призначити належне лікування, потім тривала боротьба і сльози батьків і аж нарешті - лікарі поставили маленькій дівчинці діагноз - прогерія Хатчинсона Гілфорда, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Прогерия – це рідкісне генетичне захворювання, одним з його симптомів медики називають зміни шкірного покриву та внутрішніх органів, що обумовлено передчасним старінням організму. У світі близько 100 випадків захворювання цією хворобою, а на Вінниччині це єдиний випадок.

—  Іринка кожного дня бореться за життя. З раннього дитинства вона страждає від проблем, які виникають у людей літнього віку: облисіння, артрит, серцеві захворювання, інсульт. Для нормальної життєдіяльності окрім постійного лікування та реабілітації юній вінничанці постійно потрібні вітаміни фірми AMWAY. Можливо містяни, що займаються розповсюдженням даної продукції, мають змогу періодично допомагати медикаменти та вітамінами для родини Химичів. Батьки маленької з великою вдячністю приймуть будь-яку допомогу, — додає Станиславенко.

Також допомогти родині можна грішми. Їх переказувати варто за наступними реквізитами: Химич Діана: ПриватБанк 4149 4978 6719 3940. Номер для зв'язку - 0966922697.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Руслан

    За оздоровлением от онкологических и хронических заболеваний новым методом предупреждения и уничтожения рака советую обратится в ЧП “Международный оздоровительный центр “ПИМ” город Хмельницкий улица Каменецкая 94.

    Сайт Центра http://www.mocpim.com/

    На сайте есть контакты Центра.

    Оздоровительная Программа “Возвращение Здоровья от раковых и хронических болезней” состоит из 4 курсов. Приём 24 недели. Аналогов в Украине и в других странах нет.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:09 Додому «на щиті» повертається Денис Новіцький з Вінницьких Хуторів 20:19 На Вінниччині двоє людей незаконно вирощували сільгоспкультури на прибережних смугах 19:23 Метеозалежним приготуватися: до Землі наближається потужна магнітна буря 18:22 Сапери ДСНС знищили гранату та снаряд часів Другої світової photo_camera Від читача 10:24 Пригоди бійців у Європі․ Майбутній "рейнджер" розповів про навчання воїнів ССО за кордоном 17:58 Один пропуск — 20 грн: цікавий спосіб відпрацювання пропущених пар в Барському коледжі 17:15 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 17:07 Аби захопити вінницький кар'єр, хабарники пропонували мільйон доларів полковнику СБУ photo_camera 16:23 Сорок діячів культури і мистецтв Вінниччини отримуватимуть стипендії ОВА 16:17 «Таких як він, ніколи більше не буде». Вінниця попрощалася з Назарієм Гринцевичем 15:21 У Вінниці затримали водія, який був під дією двох наркотиків 15:15 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 14:21 З палаючого будинку надзвичайники врятували двох кошенят photo_camera 13:23 Солдат із Гайсинщини Володимир Гунька отримав «Залізний хрест» від Головкома ЗСУ 12:30 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 12:22 До Небесного війська приєднався Анатолій Кедь з Крижополя 11:21 У пожежі на Вінниччині травмувався 71-річний чоловік 11:05 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 10 травня не буде світла. Адреси 10:14 Наречений і наречена пройшли випробування обстрілами. Який подарунок хотіли б з нагоди одруження?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up