На війні з ворогом загинуло четверо військових із Вінниччини

На війні з ворогом загинуло четверо військових із Вінниччини
  • Стало відомо про загибель чотирьох захисників із Вінниччини.
  • Додому на щиті повертаються жителі Тульчинської, Гайсинської та Чечельницької громад.

На війні загинув Володимир Мельниченко 

Герою назавжди 36 років.

На зображенні може бути: 1 особа

«5 травня 2023 року в результаті ворожого артилерійського обстрілу та стрілецького бою з противником в районі населеного пункту Бахмут Бахмутського району Донецької області загинув вірний сил України, наш земляк, житель Тульчинської громади Мельниченко Володимир Миколайович, — повідомила Тульчинська РВА.

Відео дня

Солдат Мельниченко Володимир Миколайович був стрільцем-номером обслуги 3 аеромобільного відділення 3 аеромобільного взводу 13 аеромобільної роти 4 аеромобільного батальйону.

На війні загинув Вадим Вансевич

 Герою було 35 років.

— 7 травня 2023 року нещадний ворог обірвав життя молодому та відважному воїну, гідному оборонцю Батьківщини Вансевичу Вадиму Андрійовичу, 09 серпня 1987 року народження, уродженцю села Кинашів Тульчинської громади, — повідомила Тульчинська РВА.

На зображенні може бути: 1 особа та вогонь

Солдат Вансевич Вадим Андрійович був навідником 2 десантно-штурмового відділення 3 десантно-штурмового взводу 6 десантно-штурмової роти 2 десантно-штурмового батальйону, призваний на військову службу за контрактом в червні 2018 року.

За час проходження військової служби наш Герой-захисник зарекомендував себе з позитивної сторони. Користувався авторитетом серед колег та підлеглих. Мав добрий рівень мотивації до військової служби та професійного самовдосконалення. Намагався підтримувати високий моральний дух у підрозділі, вникав у турботи оточуючих, стійко переносив інтенсивні навантаження.

— Вадим Андрійович до останнього був вірний Військовій присязі, стоячи на захисті територіальної цілісності та незалежності своєї Батьківщини. Проте, поблизу населеного пункту Кремінна Сєвєродонецького району Луганської області окупант обірвав його молоде життя, —  йдеться у повідомленні.

На війні загинули Олександр Кондратюк та Валерій Бунич 

Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом знову торкнувся Гайсинщини. 

На зображенні може бути: 2 людини та текст

«Загинув Олександр Кондратюк 03 травня 2023 року під час артилерійського обстрілу при виконанні бойового завдання за призначенням поблизу населеного пункту Нетайлове Донецької області», — повідомила голова Гайсинської РВА Людмила Головашич.

«Загинув Валерій Бунич 03 травня 2023 року під час виконання бойогово завдання в районі населеного пункту Констянтинівка Донецької області. Герой народився 23 грудня 1984 року, житель села Вербка, Чечельницької громади», — повідомила Голова Гайсинської РВА Людмила Головашич.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним загиблих Героїв.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Прикордонника Олександра Крамаренка нагородили орденом «За мужність». Посмертно

Військовослужбовець «Снайпер» розповів про війну на Східному напрямку

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (164)
  • Валентина Горшкова

    Вічна та подячна пам'ять загиблим воїнам - захисникам України !
  • Людмила Ткачик

    Страшно важкий нестерпний біль....
  • Игорь Гаврилюк

    Земля пухом вична слава
  • Валентина Борденюк

    Вічна пам'ять Героям України, рідним щирі співчуття.

keyboard_arrow_up