На Вінниччині встановили меморіальну дошку загиблому КОРДівцю

На Вінниччині встановили меморіальну дошку загиблому КОРДівцю
  • На фасаді Новоободівського ліцею, що в Гайсинському районі, відкрили меморіальну дошку на честь загиблого поліцейського Ігоря Бондарчука. Він був випускником цього ліцею.

Відкриття відбулося 14 жовтня. Вшанувати пам’ять захисника зібралися побратими, однокласники, директор ліцею та педколектив, учні і небайдужа громадськість, а також близькі родичі загиблого КОРДівця: дружина із донькою, мати, батько, брат. Про це інформує Поліція Вінницької області.

Встановити пам'ятну дошку вирішили однокласники загиблого правоохоронця. Дошка буде нагадувати наступним поколінням про героїчний вчинок Ігоря Бондарчука, а пам'ять про Героя назавжди залишиться в серцях людей. 

Відео дня

— Всі присутні на заході вшанували пам’ять загиблого Ігоря Бондарчука хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки, — цитуємо повідомлення поліції. — Кожен присутній схилив голову у жалобі за Героєм, у якого було попереду довге і щасливе життя, Бондарчуком Ігорем Анатолійовичем... Але йому тепер навіки 32… Зі скорботою, вдячністю та шаною звучали слова «Не забудемо…».

Життя КОРДівця, старшого лейтенанта поліції Ігоря Бондарчука, нагадаємо, забрала російська ракета 22 травня. З початком широкомасштабного вторгнення росії він мужньо боронив українську землю від загарбників. 

 

Читайте також:

Назавжди 37. На війні загинув військовий з Хмільницького району

Захищаючи Україну загинув військовий з Хмільницького району

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Марія Колесник

    Вічна пам'ять героям
  • Ирина Журавкова

    Світла пам'ять..
    Ігор був студентом Вінницького музучилища...
  • Ксения Билык

    Вічна пам'ять Герою🙏🙏🙏
  • Людмила Перкун

    Як це страшно - гинуть люди.
    Всі такі красиві й молоді….........
    Вже не будуть сонечку радіти.
    Полягли в боях у цій війні.........

keyboard_arrow_up