На Тяжилові в озері плаваючі клумби без квітів. Їх знищили качки

На Тяжилові в озері плаваючі клумби без квітів. Їх знищили качки
  • На Родинне озеро, що в Тяжилові запустили плаваючі клумби
  • Минуло менше місяця, а клумби вже без квітів
  • З семи залишилося тільки п’ять. Дізналися, що з цим мають зробити

У кінці червня на тяжилівське Родинне озеро запустили плаваючі клумби. На міському телеканалі «Віта» про це показали сюжет.

У ньому активістка Марина Лиховицька показувала, як з гумового кола, землі та квітів з базару можна зробити плаваючу клумбу. А таку ідею вона побачила в Польщі. Клумби запускали в озеро разом з міським депутатом Володимиром Онофрійчуком. Людям, яких питали в сюжеті, це оновлення сподобалося.

— Дуже гарно, дуже приємно дивитися. Оздоблює якось так. Озеро, яке було трохи скучноватим, стало таке веселе гарне озеро! — розказала жінка.

Відео дня

Журналісти вчора, 20 липня, побували на Тяжилові та подивилися, що сталося з цими квітниками. У озері тільки п’ять з семи клумб. Квіти лише в одному гумовому колі. Як йшлося в сюжеті, активісти планували створити ще одну велику плаваючу клумбу.

— Так, я бачив, що клумб залишилося менше. І їх ніхто не крав, а ми самі витягнули. Тому що, частину з цих плаваючих клумб побили качки. Вони залізали на гумові кола та знищували квітники. Тепер ми це врахуємо та зробимо нову конструкцію, що буде більш стійкою, — розповів місцевий депутат Володимир Онофрійчук

Незабаром на сайті «20хвилин» буде новий огляд з нашого спецпроекту «Мій район». Цього разу про Тяжилів.

 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ivan

    Если честно эти камеры безвкусица редкая, так же интересно когда будет положена тротуарная плитка. И почему в проекте нарисовано одно а планируется сделать  все на половину.  Самый главный вопрос где посмотреть  смету стройматериалов и выполненных робот.

    Olvol reply Ivan

    На сайте ВМР (не путать с майвином)вроде бывают подобеые вещи. Но там иногда сложно найти, сайт большой
  • Олексій

    Плаваючі камери від шин в водоймі це клумба? Ріллі? Виглядяє як сміття.
  • Olvol

    А еще лучше сделать еще один островок с бортиками и насыпать туда ячки. Птицам тоже еужна еда. И птицы собой тоже украшают водоем
  • Olvol

    Тогда нужно садить там цветы, которые утки считают невкусными
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Вінничан попереджають про заморозки та сильні дощі 20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up