На Стеценка з шостого поверху випала маленька дитина. В якому вона стані?

На Стеценка з шостого поверху випала маленька дитина. В якому вона стані?
  • У Вінниці маленька дівчинка випала з вікна квартири.
  • Дитину екстрено госпіталізували та надають необхідну медичну допомогу.

Інцидент трапився 19 квітня на вулиці Стеценка, 44. Про це інформує Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

Зазначають, що о 15.09 на лінію «101» зателефонував схвильований чоловік. Він повідомив про те, що двоє дітей віком двох та трьох років зачинилися у квартирі зсередини.

Відео дня

— На момент прибуття підрозділу рятувальників одна з дівчаток випала з вікна помешкання. Її вже за лічені хвилини забрала до лікарні бригада екстреної медичної допомоги, — зазначають у повідомленні ДСНС. — Іншу дитину, цілу та неушкоджену, надзвичайники передали рідним. Дівчинка знаходилася в одній із кімнат квартири, яку довелося рятувальникам екстрено відчиняти.

Причини, що призвели до надзвичайної ситуації наразі з'ясовують фахівці Нацполіції, додали в ДСНС.

Відзначимо, що дитина випала з шостого поверху.

Поліція Вінницької області інформує, що дитина жива та госпіталізована до Вінницької обласної дитячої лікарні. Потерпілій три роки.

— За попередньою інформацією, двоє дітей віком два та три роки закрились у квартирі, під час того, як батьки виносили з помешкання на вулицю речі, — відзначають у поліції. — Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Правова кваліфікація події буде надана після проведення всіх необхідних процесуальних дій.

ОНОВЛЕНО

За словами речниці обласного департаменту охорони здоровʼя Інни Мартонікової, дівчинка зараз в реанімації, у свідомості, її обстежують лікарі.

— Медики швидкої госпіталізували дитину до реанімаційного відділення дитячої обласної лікарні. Лікарі дівчинку обстежують, надають медичну допомогу. Але дитина в свідомості, стабільна. Налякана втім, як і батьки. Але все поки що добре, — сказала Інна Мартонікова.
 

Читайте також:

З Південного Бугу дістали тіло чоловіка, який вважався безвісти зниклим

У Вінниці з озера витягнули тіло 72-річного чоловіка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up