На Старому місті замінили більше 330 метрів водопроводу

На Старому місті замінили більше 330 метрів водопроводу
  • На головній вулиці Старого міста завершили роботи з ремонту мережі водопроводу. Замінили більше 330 метрів труби на вул. Данила Нечая в рамках проведення 2-ї черги комплексної реконструкції цієї вулиці.

Спочатку на вулиці Данила Нечая замінили старі інженерні мережі. Воду місцевим жителям подавали увесь час ремонту. Після завершення робіт водопостачання здійснюється через новий трубопровід. Про це розповідають на сторінці Вінницької міської ради.

— Ця труба має тривалий термін використання — більше півстоліття, адже вона поліетиленова. Оскільки ця труба прокладена на магістральній вулиці, через неї проходять великі об'єми води. Тому і діаметр її — більше пів метра, — каже заступник директора департаменту міського господарства міськради Олександр Зімбовський.

Також у рамках проведення 2-ї черги реконструкції вулиці Данила Нечая оновлять два кілометри шляху, облаштують з обох боків вулиці велосипедні доріжки та пішохідні зони.

Відео дня

— Також планується замінити мережу зовнішнього освітлення, модернізувати існуючі та облаштувати нові світлофорні об'єкти, сучасні павільйони для очікування громадського транспорту тощо, — додають у міськраді.

 

Читайте також:

На Вінниччині незаконно випалювали на експорт вугілля з українського лісу

На Київській у вінничанки п'яний чоловік поцупив електросамокат

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up