На Соборній чоловік перерізав вени та намагався стрибнути з даху банку

На Соборній чоловік перерізав вени та намагався стрибнути з даху банку

Сьогодні, 15 липня 2017 року, на світанку в Вінниці самогубця порізав руки та мав намір стрибнути з даху. В поліції розказали шокуючі подробиці.

В приміщенні готелю по вулиці Соборній спрацювала тривожна кнопка. З’ясувалось, що з даху сусіднього приміщення банку чоловік  в трусах мав намір вчинити самогубство.

На місце приїхали правоохоронці.

- Адміністратори готелю показали місце, де бачили чоловіка і я разом з напарником послідував за ним, коли інша група повідомила, що він вже виліз у вікно на фасадному боці приміщення, - розповідає поліцейський-водій поліції охорони Володимир Галантюк. – Разом з патрульними ми почали обстежували дах, аби знайти місце, де знаходився чоловік.

Відео дня

Доки одні поліцейські шукали підходи до потенційного самогубця,  інспектор патрульної поліції Олександр Мацюк почав з ним переговори. Поліцейський максимально тягнув час, щоб його колеги могли дістатися до чоловіка.

"Чоловік перебував у неадекватному стані - він розбив віконне скло та, перебуваючи у вікні горища триповерхової будівлі, наносив собі порізи. Вмовляння заспокоїтися та відмовитися від задуманого не дали результатів, тож поліцейські взялися рятувати самогубцю", - повідомляють в відділі комунікації вінницької обласної поліції.

Декілька поліцейських розмовляли з чоловіком знизу, інші в цей час перебували безпосередньо біля нього та відволікали його увагу.

- Коли ми відшукали чоловіка, він стояв весь окровавлений, наносив собі порізи  та, приставивши уламок скла до горла, кричав, щоб до нього  не підходили, бо він стрибне, - розповів інспектор патрульної поліції Олександр Джафаров. – Скориставшись тим, що чоловік відволікся, вдалось схопити його за руку та затягнути на горище.

На чоловіка надягнули кайданки, щоб він не зміг спричинити собі шкоду. Представитись та розповісти причину свого вчинку чоловік не зміг. Після того, як медики надали йому на місці допомогу, у стані сильного алкогольного сп’яніння він був доставлений до лікарні.

Подія внесена до журналу Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян, правова оцінка його дій буде дана в ході перевірки.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • З.А.Глядач

    З даху банку? Цікаво,а як він туди пробрався? Чи банк так погано охороняється?
  • Ваняк

    В японии к примеру если бы помешали самоубийце свести счеты с жизнью, он бы засудил весь полицейский департамент на бешеное бабло и добился бы увольнения всех причастных к этому полицейских. По этому там действует официальный запрет на любые действия которые могут помешать самоубийце сделать задуманное.

    Дід reply Ваняк

    Никогда японцы не были авторитетом в гуманности.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up