На Масложирі побудують зону відпочинку з фонтаном за 900 тисяч гривень

На Масложирі побудують зону відпочинку з фонтаном за 900 тисяч гривень
  • У Вінниці стане на один фонтан більше: сквер з водограєм облаштують на Волошковій, неподалік від спортивного майданчика.
  • Разом з тим, там поставлять декілька лавок, облаштують освітлення та висадять нові газони.
  • Усі роботи оцінили у 901 тисячу гривень. Будівництво мають завершити до 30 листопада цього року.

У ProZorro опублікували тендер «Капітальний ремонт зони відпочинку на вулиці Волошковій». Йдеться про проект, ідею якого подали місцеві жителі. Завдяки конкурсу «Бюджет громадських ініціатив-2019» отримали гроші на реалізацію проекту з міської казни.

Сквер з фонтаном зроблять позаду заводу «ViOil»: між гральним майданчиком та алеєю, яку побудували в минулі роки. За тендерною документацією, спочатку робітники мають вирівняти ділянку, на якій будуватимуть сквер. Її загальна площа — 1024 м² або 10 соток.

Відео дня

Такою є зараз територія під майбутній сквер з фонтаном

Надалі — облаштувати щебеневу основу під доріжки, викласти тротуарну плитку та посадити газон і один клен «Глобозум». У цьому сквері підрядник повинен поставити п’ять лавок, три урни та встановити два світлодіодних світильників. Крім того, зібрати підпірну стінку з цегли, на якій облаштують ще дві лави, загальною довжиною 28 метрів.

«Родзинкою» цієї зони має стати фонтан, для якого прокладуть водогін, електромережу та чашу, площею 5,5 на 2 метри.

Підрядник має розпочати роботу з 7 жовтня і до 30 листопада завершити будівництво зони відпочинку. Зараз ще приймають заявки від охочих виконати роботи. Загалом, за облаштування цього проекту пропонують 901 тисяча 223 гривні.

Нагадаємо, раніше на Масложирі зробили яскраві атракціони для дітей. І мешканці району активно користуються можливостями «Бюджету громадських ініціатив», про що в матеріалі: Як живе «Масложир» та що тут буде

Читайте також:

Фото в матеріалі: gromada.vmr.gov.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Олексій

    Потрібно почати з того, що совкова назва «Смердожир» повинна піти у історію і має бути оголошений конкурс на нову милозвучну назву та концепцію розвитку району.

    Max reply Олексій

    Що за тупість? По-перше, нема такого підприємства "Масложир". Є "Віоіл". Щодо старої назви - то це проблема тих людей, хтоїї вживає. По-друге, що значить оголосити конкурс на нову назву? Це приватна власність. Це те саме, що оголосити конкурс на переіменування вашої собаки, бо її всі "тузиком" називають.

    Олексій reply Max

    Мова про територію, а не підприємство.

    Дід reply Олексій

    Совок построїв "Смердожир",а що ви построїли? Крім назв.
  • Ольга Бабій

    Давайте вже  якусь зону відпочинку цікаву на Київській зробимо .
  • Діна Крищук

    Краще б той масложир не смердів

    Андрей Засимович reply Діна Крищук

    Людмила Безпалько іноді пахне.

    Людмила Безпалько reply Діна Крищук

    Діна Крищук мабуть Ви давно там не були)) там не смердить))))
  • Оля Кузьменко

    Все на Масложирі лиш робиться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up