На Коріатовичів поліцейські забрали у перехожого гранату. Той каже, що знайшов її на вулиці

На Коріатовичів поліцейські забрали у перехожого гранату. Той каже, що знайшов її на вулиці
  • Біля кінцевої зупинки тролейбусів на вулиці Князів Коріатовичів чоловік ходив з гранатою. На місце виїжджали поліцейські. Вони знешкодили боєприпас.

Подія трапилася 6 червня, приблизно о 19:00, на вулиці Князів Коріатовичів, а саме на однойменній зупинці громадського транспорту. Поліцейські звернули увагу на підозрілого перехожого. Побачивши правоохоронців, чоловік намагався викинути гранату, але ті встигли затиснути боєприпас у нього в руках. Пізніше вибухотехніки знешкодили небезпечний пристрій, яким виявилася граната РГД-5.

Прес-служба поліції області передає слова начальника Вінницького міського відділу поліції Сергія Синявський. Той розповів, що правопорушником виявився 35-річний, раніше судимий за крадіжки, місцевий житель. У нього, крім гранати, поліцейські вилучили запал до неї.

За словами затриманого, боєприпас із запалом він знайшов на вулиці та ніс здавати у поліцію. Походження боєприпасу та мету його зберігання з’ясують слідчі.

Відео дня

Відкрите провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Oleksandr Stoliarov

    Вангую, черговий АТОшник з сувеніром

    Natalka Melnyk reply Oleksandr Stoliarov

    судимих до війська не беруть. але хз, може бути й доброволець. бо ж такі порядні, як ти, сцять піти нас захищати...

    Oleksandr Stoliarov reply Natalka Melnyk

    Бггг, вишивато, перестань часкати шоколадом)

    Жора reply Natalka Melnyk

    "бо ж такі порядні, як ти, сцять піти нас захищати..."

    ))))

    Кстати в Сирии президент Асад  не сделал ни одной мобилизации населения, там не служат  срочники, Сталин  во время войны 1941 года сделал мобилизацию   солдат до 36 лет офиц до 45 лет. Но тогда 1941 была  война ... А  Порошенко в  2014 году сделал в АТО  мобилизацию солдат до 50 лет !)))) и офиц.до 60 лет ))). Вся инфа есть в интернете. и указы есть...

    Жора reply Natalka Melnyk

    "судимих до війська не беруть"

    ))))) Не смеши людей... Там столько в АТО бывших уголовников...  Поначалу  даже  просто выпускали из тюрьмы чтобы шли воевать, как говорили   смыть вину на войне. Но ведь у нас  убили одного человека из  вин. области.  В 20 мин писали. Поначалу даже приписывали самоубийство... Но родные смогли   доказать что это было убийство. Да и сам он говори родным...- Я удивляюсь сколько   после тюрьмы там служит. Да и в зоне АТО очень большое кол. самоубийств, не факт   что это просто убийства. Да и далеко  не надо ходить , дело Торнадо , сейчас они многие уже опять в тюрьме, но до АТО ведь они были в тюрьме...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up