На Київській з вантажівки витік бетон та залив проїжджу частину

На Київській з вантажівки витік бетон та залив проїжджу частину
  • Чимало бетону вилилося на вулицю Київську. Комунальні служби швидко його намагалися прибрати, аби він не застиг на дорозі.

Про подію, яка сталася 1 червня на вулиці Київській, розповіла Муніципальна варта м. Вінниця.

— За інформацією Ситуаційний центр м. Вінниця 01.06.22 р. о 08.45 переповнений бетонозмішувач IVECO білого кольору, рухаючись з вулиці Київської на вулицю Брацлавську порозливав величезну кількість бетону, — йдеться у повідомленні. — Імовірно з метою зекономити час і паливо чи можливо з інших невідомих нам причин цей змішувач був переповнений під зав‘язку, проте, комунальним службам додалося чимало роботи. Це може здатися дрібницею, але якщо розкидний бетон не прибрати одразу, на дорозі утворюються небезпечні для руху ділянки та псуються автомобілі. А прибирання бетону — це кропітка і важка робота, особливо у літню пору.

Комунальники очистили проїжджу частину дороги та запобігли нещасним випадкам.

Відео дня

А от на відповідальну особу інспектори склали адмінпротокол за порушення Правил благоустрою, а саме забруднення дорожнього полотна.

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Next

    По складеному протоколу так званої Муніципальної варти м. Вінниці, власник МОЖЕ заплатить копійчаний штраф, якщо буде доведена його провина, а шкода нанесена місту, набагато перевищує суму того штрафу. Маємо що маємо...

keyboard_arrow_up