На Європейській площі оселилася мавпяча родина та маленьке жабеня

На Європейській площі оселилася мавпяча родина та маленьке жабеня
  • Минулої доби у центрі міста вінничани помітили нову скульптуру.
  • На ній зображено дві мавпи, які нагадують сім'ю: батька та дитину.

Вчора, 7 травня, фото та відео нової скульптури нам надіслав читач Максим.

Мавпяча родина оселилася поруч з кафе на Європейській площі.

Відео дня

— На великій подушці лежить велика мавпа, яка тримає у руках малечу. Також на тварині сидить жаба, а у лапі мавпи банан, — розповів Максим.

Свою думку з даного приводу написав у фейсбук архітектор Віталій Плясовиця.

— Була чудова ідея поставити в центрі міста скульптуру Артинову, який задумливо дивиться в бік вежі (один із символів Вінниці і його спорудження) і на колишній пам'ятник архітектури. І сьогодні, зовсім поряд, з'явилася нова скульптура — фігура у вигляді сім'ї мавп біля кафе «Happy Monkey».
А в чому ідея? А що це означає? А навіщо? А в чому філософія? Такі я сьогодні питання отримував, — йдеться у повідомленні. — Ідея полягає показати щасливу сім'ю мавп біля кафе і все! Крапка. З огляду на новий тренд в суспільстві, хочу зробити підказку. Є у нас ще такі кафе як: «Чорна кішка білий кіт», «Кактус», «Гетьман», «Шахерезада», «Курочка» і т.д.

 

 

Читайте також:

«Переселення» пам’ятників, могил та Вежі Артинова. Цікаві факти про Європейську площу

На Київському мосту поповнення. Там оселилася родина єнотів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Vasyl Khrystiuk

    Хочу сказать СПАСИБО авторам скульптуры. Вы делаете наш город лучше и красивее. Отдельно спасибо что в своей работе вы затронули тему материнства.

    А всех комментаторов выше можете игнорировать, у них просто нет вкуса.
  • Larisa Nikolaevna

    Я бы назвала это памятником власти
  • Алексей Степанчук

    Лучше бы деткам помогли!!!
  • Надежда Грибова

    Горбатого к стене
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:18 Більше десятка вулиць у Вінниці без води та світла. Адреси 09:52 Рецепт до Великодня: Мамина паска завжди найсмачніша, бо вона правильна photo_camera 09:05 Сьогодні — Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити Від читача 17:22 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 08:40 «Роби так, щоб тебе порекомендували». «ВінЄвроБуд» провели незвичний майстер-клас для дітей (новини компаній) 08:25 Сьогодні вітаємо Петра та Тимофія. Історія та прикмети 3 травня 21:01 У терцентрі відновили заняття з психології: навчаються долати стрес у воєнний час 20:28 Дешевше спекти чи купити? Порахували, у скільки обійдеться великодня паска у Вінниці play_circle_filled photo_camera 20:11 Ліквідували три канали переправлення військовозобов'язаних через кордон play_circle_filled photo_camera 19:15 Дружині та сину загиблого прикордонника Андрія Павлюка вручили орден photo_camera 18:29 Чому тут трапляються ДТП? Розібрали з експертом перехрестя Вінниці з найбільшою кількістю аварій play_circle_filled photo_camera 18:02 Травень-червень без гарячої води: адреси, де проводитимуть ремонтні роботи 17:56 Просто неба у центрі Вінниці відкрили виставку подільських писанок play_circle_filled 17:46 Будівництво на Гоголя: кличуть на чергові слухання по цьому торговельно-офісному центру 17:35 Митці об'єдналися для створення картини на підтримку ЗСУ та встановили рекорд photo_camera 17:15 Не беріть у руки! На Вінниччині розкладають принади з вакциною проти сказу для диких тварин 16:03 Дах не ремонтував, але взяв за це майже 300 тисяч: директору товариства загрожує тюрма photo_camera 15:45 «Мені так добре серед цих мовчазних людей». Жінка прибирає чужі поховання, але не могилу мами play_circle_filled photo_camera 15:18 VinSmart Центр запрошує дітей на творчі майстеркласи до Великодня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up