На Донеччині загинув Олександр Белінський

На Донеччині загинув Олександр Белінський
  • Під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув Олександр Белінський.
  • У Героя залишилась маленька донечка, дружина, батьки та менший брат, який нині на фронті захищає Україну від ворога.

— Загинув наш колега, електромонтер з експлуатації розподільних мереж IV групи Могилів-Подільських мереж, Олександр Белінський, — повідомляють на сторінці Вінницяобленерго.

Народився Олександр 1 серпня 1995 року. З 2018 року працював на підприємстві «Могилів-Подільські електричні мережі». У червні цього року був призваний до лав ЗСУ. 

 

Відео дня

Загинув 20 жовтня 2023 року на Донеччині, боронячи Україну від російських окупантів.

У Олександра залишилась маленька донечка, дружина, батьки та менший брат, який нині на фронті захищає країну від ворога.

Висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя! Вічна пам'ять!

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.

 

Читайте також:

Нацгвардієць бригади «Червона Калина» на псевдо Мольфар про контрнаступ, силу ворога та запеклі бої

На фронті полягли п'ять військових з Вінниччини

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (93)
  • Oleksandr Osychka

    Громадяни України та Воїни ЗСУ - ГИБНУТЬ - а саме діючий президент України – ім’я якого в Україні від 20 травня 2019 року -  і протягом чотирьох років і пяти місяців належить - саме В.Зеленському, який свідомо використровує саме посаду президента України для власного самопіару та саме  прославлення - самого - себе своїми власними вустами  та членів своєї сім’ї  на посаді президента України -  але свідомо  не виконує взяті  на себе зобовязання та обіцянки які надава саме усім громадянам України  в період президентської компанії президента України  в режимі турбонадуву  аби на великому самообмані усіх громадян України  «вхопити» саме мандат та посаду прещидента України.
    Саме ця особа ім’я якої В.Зеленській - в 2019 році на телепередачі в Д.Гордона - своїми власнии вустами заявила на весь БІЛИЙ СВІТ - що якщо саме він - В.Зеленській - стане президентом України - то саме він - В.Зеленській - протягом одного року перебуваючи саме на посаді президента України - ПРИНЕСЕ МИР САМЕ НА СХОДІ УКРАЇНИ - а якщо не виконає таку обіцянку протягом одного року перед усіма громадянами України - то піде досрочно - без сорому і позороу з посади президента України.
    Але саме дана обіцянка В.Зеленським свідомо  не виконана протягом чотирьох років і п’яти місяців, як саме ця  особа перебуває на посаді президента України – та свідомо  використовує саме посаду президента України для прославлення    своїми власними вустами  самого -себе та членів своєї сім’ї.
    Ось - що робить з будь - яким громадянином України саме посада президента України.
    Громадяни України - ДУМАЙТЕ - перед перед тим - як віддати саме - свій виборчій голос за кандидата в президента України - бо саме Вам терміти його муки протягом пяти років його каденції  - коли саме дана особа саме на посаді президента Укураїни - свідомо і умистно - використовує саме посаду президента України для власного самопіару та для прославлення саме своїми словами - саме самого себе та членів  своєї сім’ї, що саме і робить  проятгом чотирьох років і пяти місяців діючий президент України   від 20 травня 2019 року і по сьогоднішній день, а це - свідомо і умситно прославляє самого себе та членів своїє сім’ї - використовуючи саме для таких цілей посаду президента України.
    Саме В.Зеленьскій - особа яка до 2019 року була - "клоун 95 кварталу України" - яка відкрито критикувала  буквально усіх діючих президентів України.
    Саме В.Зеленській в 2019 році в режимі турбонадуву та власного самопіару та ради прославлення саме самого - себе своїми власними вустами і прийшов до посади президента України на великому самообмані БУКВАЛЬНО УСІХ ГРОМАДЯН УКРАЇНИ і саме на великому самообмані всіх ГРОМАДЯН УКРАЇНИ – «вхопив»  мандат та посаду президента України  - і саме протягом чотирьох років і пяти місяців - що робить, як свідомо і умистно перетворює всю України в ляльковий театр під керівництвом саме діючого президента України імя кого в Україні від 20 травня 2019 року належить саме В.Зеленському.
    А ГРОМАДЯНИ УКРАЇНИ і ВОЇНИ ЗСУ - ГИБНУТЬ і ГИБНУТЬ ..... і завершення цієї спецоперації не видно кінця. В Україні ідуть бойові дії з агресором  - рф. Але в тім числі і в   Україні свідомо і умисно не має Закону України - "ПРО ВІЙНУ" - а тільки діє Указ президента України  про "Військовий стан" , але відповідно до Конституції в Україні військовий стан не може діяти роками в Україні,  на всі 100%  в Україні повинен   діяти саме Закон України "Про війну",  якій і свідомо відсутній  в Україні. А іде свідомо і умистне саме діючим президентом Україні від 20 травня 2019 року в Україні В.Зеленській - протягом чотирьох років і пяти місяців – прославлення  своїми своїми власними вустами саме самого - себе та членів своєї сім’ї - використовуючи саме свідомо для таких цілей посаду президента України.
    Громадяни України - ДУМАЙТЕ - за кого саме Ви віддаєте свій виборчій голос в період виборчої компанії президента України.
    Саме у 2024 році не минучі вибори президента України, народних депутатів України та місцеві вибори.
  • Зінаїда Та Василь Базарник

    Вічна пам'ять герою.
  • Татьяна Пастушенко

    Вічна пам'ять Герою...
  • Тетяна Нестеренко

    Царство Небесне вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up