На 338 квартир: на Богуна планують звести новий житловий комплекс

На 338 квартир: на Богуна планують звести новий житловий комплекс

На наступному тижні у Вінниці пройдуть громадські слухання. Розглядатимуть питання зведення житлово-громадського комплексу по вулиці І.Богуна.

У Вінниці завершується громадське обговорення щодо плану будівництва житлово-громадського комплексу по вулиці І.Богуна №27а.

Замовником даного проекту є ТОВ «Промислова група Вінниця Буд». Загалом будівництво розміститься на площі понад 2,5 гектарів.

Там буде 3 будинки по 5-6 поверхів на 338 квартир.

Відео дня

Також там розміститься новий дитячий садок, який вмістить орієнтовно 90 дітей.

Територія біля будинку і садочку матиме ігрові зони та автостоянки.

— Громадські слухання з даного питання відбудуть­ся 7 лютого 2018 року о 18.30 годині за адресою: м. Вінниця, вулиці Івана Богуна, 27а. Пропозиції та зауваження з даного питання просимо надсилати до департаменту правової політики та якості Вінницької міської ради за адресою: місто Вінниця, вулиця Соборна, 59, кабінет 710, тел. 59-51-59, 59-51-55, — зазначають на сайті міськради.

Ось генеральний план проекту:

Читайте також:

План розбудови Вінниці. Котеджі біля Стрижавки та нове житло на ВПЗ

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Сергей Микитюк

    молодці давно потрібно розбудовувати Вінницю
  • Олександр Шевченко

    Скоро и пляжи начнут застраивать!
  • З.А.Глядач

    Що,у Вінниці не вистачає житла? Чи автори цього "проекту" вважають,що пересічні "містяни" зможуть придбати там житло?

    Pavlishin Sergey reply З.А.Глядач

    житла завжди не вистачає, а так як це центр то житло тут розкуплять миттєво

    З.А.Глядач reply Pavlishin Sergey

    Не вистачає доступного житла,яке може придбати будь яка працьовита людина(сім`я). А "елітного"-хоч сракою їх.

    З.А.Глядач reply З.А.Глядач

    ...їЖ
  • Soj Stein

    Автостоянки? Треба робити підземно-наземні паркінги, бо це буде двір, заставлений машинами, як зараз усюди. І треба якось орієнтуватися вже на європейську практику і не робити дороги в кварталі.

    До речі, на першому зображенні зовсім не 5-6-поверхова будівля, а на кресленні з фасадами вже не менше 7 поверхів. От же ці сучасні забудовники - пишуть одне, а будують інше.

    Вікна більшості квартир орієнтовані на північ, адже за кресленнями видно, що в південній частині знаходяться сходові клітки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни 11:50 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 11:43 До 400 тисяч гривень готові дати ветеранам на бізнес у Вінниці. Триває конкурс 11:17 Знищили усі 13 ворожих ударних дронів. Цієї ночі на Вінниччині працювала ППО 10:36 Сталося аварійне відключення води на 16-ти вулицях та в одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up