Можна пройти навчання або отримати мікро-грант на бізнес від Червоного Хреста

Можна пройти навчання або отримати мікро-грант на бізнес від Червоного Хреста
  • У п'яти областях, серед яких Вінниччина, стартує проєкт «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування». Учасниками можуть стати тільки люди, які належать до вразливих категорій населення.
  • Бажаючі долучитись до проєкту можуть або пройти безкоштовне навчання або подати заявку на отримання мікрогранту для відкриття бізнесу. Одночасно долучитись до обох напрямків учасник не може.

Про це повідомили на сайті Товариства Червоного Хреста.

Навчання

Це отримання нової професії або підвищення кваліфікації для кращого працевлаштування. Вимушено переміщені особи чи інші вразливі категорії населення можуть отримати навички та знання, щоб швидше знайти роботу за місцем проживання.

Людина проходить підготовку та отримує емоційну підтримку, щоб стати більш затребуваним кандидатом і знайти роботу відповідно до бажаної професії, оплати та умов праці.

Відео дня

Гранд на бізнес

Подати бізнес-план на отримання мікрогранту для відновлення втраченого чи відкриття нового бізнесу.

Виплати зможуть до 60 людей у кожному з п'яти регіонів, які втратили бізнес або мають готовий план для відкриття власної справи. Це ВПО, ветерани та їхні сім’ї, люди з інвалідністю тощо.

Додатково бажаючі мають можливість звернутись за консультацією про навчання та грантову підтримку на гарячу лінію Українського Червоного Хреста: 0 800 332 656.

Безоплатна правова допомога, нагадаємо, шукає психологів, які хочуть допомагати дітям у складних ситуаціях. У матеріалі розповідаємо деталі: Стартував конкурс для психологів, які готові працювати з постраждалими від злочинів дітьми

 

Читайте також:

Чому у Вінниці дефіцит кадрів та куди поділися всі фахівці?

Грант на створення та розвиток власного бізнесу за програмою «є-Робота» отримали ще 330 вінничан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Григорий Пилипенко

    В Україні набертає обертів нова схема - чоловікам, які бажають ухилитися від мобілізації, пропонують укласти фіктивний шлюб з жінкою, яка має інвалідність.



    Про це йдеться в матеріалі ТСН.



    Зокрема, мова йде про шлюби з жінками, яким вже встановлено група інвалідності. Як відомо, інвалідність дозволяє військовозобов'язаним чоловікам не лише отримати відстрочку від мобілізації, але й надає право виїхати за межі України.

keyboard_arrow_up