Місцеві вибори у двох громадах. Майже 600 правоохоронців подбають про безпеку

Місцеві вибори у двох громадах. Майже 600 правоохоронців подбають про безпеку
Майже 600 правоохоронців подбають про безпеку під час виборів у територіальних громадах
  • У неділю, 31 жовтня в Липовецькій та Уланівській територіальних громадах Вінниччини відбудуться позачергові вибори міського та сільського голів.
  • Поліцейські, військовослужбовці, рятувальники та члени громадських формувань забезпечуватимуть охорону виборчої документації та правопорядок на дільницях.

За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Ігоря Волокітенка, на території громад працюватимуть дві територіальні та 71 дільнична виборча комісія. Для їх охорони залучатимуть близько 300 працівників поліції, а також військовослужбовці Національної гвардії, Державної служби надзвичайних ситуацій та члени громадських формувань.

Крім цього, працюватимуть посилені слідчо-оперативні групи, вибухотехніча та піротехнічна служб, кінологи та поліція діалогу. 

У Головному управлінні поліції Ситуаційний центр, який аналізує та забезпечує оперативне реагування служб на зміни безпекової обстановки в області, з 26 жовтня переведений у надзвичайний режим діяльності.  

Відео дня

Поліцейські працюватимуть в посиленому режимі, аби забезпечити правопорядок під час голосування та дотримання виборчого законодавства.

Дві територіальні виборчі комісії вже взяті під охорону.

 

Читайте також:

У цей день вітайте Олексіїв. Історія, традиція та забобони 29 жовтня

Антирекорд по СOVID: в Україні +26 870 випадків за добу. Скільки на Вінниччині?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up