Міський пікнік біля «Локомотиву»: багато м’яса, мало відвідувачів

Міський пікнік біля «Локомотиву»: багато м’яса, мало відвідувачів
  • Цими вихідними, 23-24 червня, на території Центрального міського стадіону триває фудфест «Міський пікнік»
  • Люди з різних куточків України привезли м’ясо, ковбаси, вина та десерти. Крім того, організатори підготували концертну програму
  • Попри це, погода «зашугала» городян. А які ціни на страви?

«Міський пікнік» став першим літнім фестивалем їжі від команди Vinnytsia Food Weekend у 2018-му. Його анонсували ще в травні. Але навряд чи організатори сподівалися, що на заплановані фестивальні вихідні буде жахлива погода.

Дрібний дощ, холодний вітер та +14 градусів тепла «зашугали» городян, яких вдень, 23 червня, на «Локомотиві» було дуже мало. Тим не менш, подивилися для вас що пропонують на пікніку.

Відео дня

Вхід на фудфест платний: 30 гривень за два дні. У цю суму не входить яка-небудь страва, але відвідувачі зможуть потрапити на виступи гуртів, що будуть в рамках «Міського пікніка».

Для іменинників, вагітних, дітей до 12 років, пенсіонерів та людей з інвалідністю, а також учасників АТО вхід безкоштовний.

Одразу на вході бачимо безліч парасольок та лав. Людей, яких зазвичай на подібних фестах багато, нині — мало. А деякі палатки з їжею взагалі не захотіли розкладати на прилавки свої страви. Так вчинили люди, які продавали морозиво.

Навпроти них стоїть палатка «Good Bread». Їх випічка з натуральних продуктів, без штучних барвників та консервантів. А головна особливість — усе готують люди з синдромом Дауна, аутизмом і розумовою відсталістю. Таким чином в цій пекарні вони проходять соціалізацію та знаходять себе.

Як зазвичай, вінницький фудфест є масовим скупченням м’яса. Пройшовши кілька палаток з ароматним м’ясом дізналися, що ціни на цю продукцію однакові. За 100 грамів тут треба заплатити: 55 гривень — свинина, телятина, 50 гривень — курка, індичка.

На фест у Вінницю приїхали гості з інших міст. Зокрема, кияни з «Ялта» привезли до нас морепродукти. Вони пропонують тигрові креветки (100 грн), лангустін (70 грн), скумбрія (50 грн за 100 г), барабулька (60 грн за 100 г).

А ще можуть зварити для городян казанок з мідіями за 150 гривень/порція. Порція величезна, вистачить на двох, несильно голодних людей.

Вже традиційно на фестах продають свою каву «Turman», «Чорна кішка, білий кіт». Мають свою точку продажу й «Express Grill».

На Міському пікніку можна скуштувати закарпатське вино. У палатці «Contar» продають вина за 55-70 гривень. А також можна придбати пляшку лікеру в подарунок за 35 гривень. Або підбадьоритися енергетиком за 15-20 гривень.

Ближче до стадіону знаходяться палатки львів’ян. Сюди привезли «Смажений горіх», де є дивовижні горішки з додаванням білого шоколаду, журавлини, трюфелю та інших домішок. Як солодкі, так і солодкі смажені горіхи вартують 70 гривень за порцію.

Навпроти них палатка зі смачною назвою — «Шкварка». Львівська команда привезла у Вінницю сиров’ялені ковбаси та м’ясо. Тут можна купити ковбаси з пармезаном, сиром дор блю, перцем чилі тощо за 90-100 гривень за одну паличку.

А ще можна придбати в’ялене м’ясо: конина, яловичина, свинина при ціні 55 гривень за 100 грам.

Найближче до стадіону знаходиться палатка «Rusty Jar». Дівчата, аби не змокнути перемотали її плівкою. І це, ймовірно, єдине місце, де можна скуштувати мексиканське тако.

Його тут продають за 45 гривень/порція і як казали люди «наїстися одним тако можна вдосталь». Крім цього, ще є овочі на грилі (30 грн за 100 г), куряче філе (45 грн за 100 г) та мохіто (30 грн).

Крім їжі на «Міському пікніку» є й видовища. Ще можете встигнути, фест триватиме сьогодні до 22:00.

На завтра, 24 червня, організатори оголосили виступи гуртів «Женя і Катя», Sasha Boole, Не лізь Бо вб’є, Ray Band, майстер-клас від танцівниці Діани Подолянчук та інші виступи.

Також організатори обіцяли лаундж-зони з кальяном, настільні ігри, тематичні фотозони, стендап-шоу. Фест триватиме до 22:00, 24 червня.

Нагадаємо, в рамках «Міського пікніка» відбудеться перший у місті чемпіонат барбекю.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Oleg Krupski

    якареклама така й відвідуванність.
  • Стакан поноса

    30 гривень, за те щоб туди зайти.  І 550 гривень за кіло шашлику, ліпше за ці гроші в ресторан сходити і в нормальних умовах поїсти, з нормальних тарілок, де є туалет і умивальник з милом і водою. Всі ці рожі були цьогоріч на різдвяні свята і на травневі. Нічого нового,  навіть ногою туди не ступлю.
  • Вінничанин

    "У цю суму не входить яка-небудь страва..."  - мізки можна зламати об таку фразу...
  • З.А.Глядач

    "За 100 грамів тут треба заплатити: 55 гривень — свинина, телятина, 50 гривень — курка, індичка...скумбрія (50 грн за 100 г)"

    А сраки не позлипаються у торгащів? За такі ціни вони повинні відвідувічів у сраку цілувати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up