Міський голова покарав чиновника за те, що на «екопарковках» немає трави

Міський голова покарав чиновника за те, що на «екопарковках» немає трави
Без трави залишаються «екопарковки» на 600-річчя станом на 17 червня, за 10 днів після винесення догани
  • Дисциплінане стягнення, а саме догану, оголосили керівнику комунального підприємства «Вінницязеленбуд» за те, що на проспекті Юності сохнуть дерева, а на «екопарковках» не росте трава.

Відповідне розпорядження 7 червня підписав міський голова Вінниці Сергій Моргунов. Ігор Любовський, директор «Вінницязеленбуд», отримав покарання за те, що:

  • Неякісно виконуються роботи з поливу зелених насаджень (полив дерев, які були посаджені протягом 2017-2018рр., полив клумб, газонів), що призводить до їх засихання;

  • Неякісно та несвоєчасно виконуються роботи з пониження пнів по місту після знесення аварійних дерев, що не дає можливості швидкого асфальтування (закладання) пустих лунок, або посадці нових дерев на місця видалених.

    Відео дня
    /li>
  • Несвоєчасно та непланово виконуються роботи з видалення аварійних, сухостійних дерев по місту.

  • Станом на 4 червня, на «екопарковках» на вулиці 600-річчя не зробили підсів трави.

Підставою для догани стала доповідна записка директора департаменту комунального господарства Володимира Ніценка.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Sergey Koval

    Закрасить зеленой краской как в армии перед приездом генерала !!!!!
  • Виктория Майская

    Марна трата грошей!
  • Oleksandr Mykoliuk

    У якій країні та кліматі в таких умовах росте трава? І яку траву там сіють?
  • Владислав Алексійченко

    Мера іншого треба було!
    Або цьому прислухатися до експертних рекомендацій. Але він думає, раз його обрали, значить повністю прийняли його стратегію розвитку міста, а це не так. Поки вибираємо особу, а не програму, треба щороку корегувати програми розвитку, а не карати за жовту траву.
    Ось покарання за встановлену і непрацюючу систему автоматичного поливу, через що трава жовта - справедливе. Заасфальтований простір з засохшим деревом на клаптику 0,5м х 0,5м це проблема планування і стратегії.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up