«Ми ще й кричимо, а вона не спиняється». Деталі жахливої ДТП на Стрілецькій

«Ми ще й кричимо, а вона не спиняється». Деталі жахливої ДТП на Стрілецькій
  • 28 лютого на вулиці Стрілецькій сталась ДТП, у якій постраждала жінка та двоє малолітніх дітей.
  • Як автомобіль опинився на тротуарі біля ліцею №6?  Журналісти «20 хвилин» були на місці автопригоди, дізналися деталі і поспілкувалися з потерпілою.

Автопригода на Стрілецькій сталась біля 13-ї години дня, біля переходу навпроти ліцею №6. В закладі закінчились уроки і двір був переповнений галасливою малечею. Вінничанка Олена Повар забрала свого сина зі школи, з ним — і однокласника хлопчика. Вони через пішохідний перехід перейшли дорогу і неквапливо прямували тротуаром. 

Як раптом на тротуарі з'явилося Renault Scenic, яке відкинуло жінку і двох малолітніх дітей на землю до паркану. Молода водійка автівки вибігла і кинулась допомагати постраждалим. Вона плакала від розпачу, казала, що не розуміє, як все сталося і що сонце їй засліпило очі.

Відео дня

Діти на асфальті кричали від переляку. Постраждала від удару жінка в сльозах, тремтячими руками телефонувала рідним і струшувала пил з одягу. Перехожі викликали швидку і поліцію.

Очевидцем події стала і  журналістка «20 хвилин». Нам вдалось записати коментар постраждалої Олени в перші хвилини аварії.

— Ми тут йшли, а вона нас прижала, — коментує в сльозах постраждала Олена. — Я їх (дітей) виштовхнула з-під себе. Ми просто йшли з школи, діти були біля паркану. Я не бачила її, я задом була. Вона почала їхати на швидкості, почала давити. Ми ще й кричимо, а вона не спиняється. Я дітей від себе відштовхую, а вона прижимає до паркану. Мені заїхали по спині. Я не знаю, здається на спині щось, бо дуже болить. Діти кожен день йдуть з цієї школи по пішохідному. Тут купа дітей, дивіться. Як можна заїхати, чи не ввійти в поворот —  я не знаю.

За кілька хвилин на місце аварії під'їхали представники поліції та карета швидкої допомоги. Медики забрали постраждалу жінку і двох дітей до лікарні. Поліцейські спілкувалися з винуватицею ДТП та свідками автопригоди. 

Ми зателефонували Олені Повар, аби дізнатися, як почувається вона і хлопчики. Вінничанка скинула дзвінок. Натомість написала смс:

 «Дякую, все більш-менш добре, — сказала Олена.—  В мене важче, ніж у малих».

Як повідомили у пресслужбі поліції Вінницької обсласті, за попередньою інформацією слідства, водійка автомобіля Renault Scenic заїжджаючи з головної дороги на прилеглу територію допустила наїзд на жінку та двох дітей, які йшли тротуаром. Внаслідок ДТП усі пішоходи госпіталізовані до медичних закладів. На місці події працювали слідчі Вінницького райуправління поліції. Деталі та обставини встановлюються.

Ситуаційний центр опублікував відео моменту аварії на Стрілецькій.

 

Читайте також:

Жахлива аварія у Вінниці: водійка Renault наїхала на жінку з двома малими дітьми

Поруч з бібліотекою ім. Бевза мала бути «пивнуха». Як вирішився конфлікт?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (42)
  • Ann

    Не втікла , а вийшла з машини на помічь.Це уже хвала.
  • Сергей

    У водiйки лосины из эко кожи они удобны для возбуждения клитора, перед поворотом она и занималась этим делом. Ну и далее оргазм и потеря контроля)
  • Сергей

    Может она перед поворотом пальчиком клитор ласкала, и потом уже на повороте получила оргазм.... Во время оргазма и потеряла контроль.
  • Andrey Zagrabchyk

    Заїбашити ту суку тупу

keyboard_arrow_up