Мерія звернулась до поліції, щоб припинити парковку біля авторинку «Сатурн»

Мерія звернулась до поліції, щоб припинити парковку біля авторинку «Сатурн»
  • Вінничани подали до міськради петицію з проханням повернути парковку біля авторинку «Сатурн».
  • У мерії відповіли, що при реконструкції дороги там змінили організацію руху транспорту. 
  • Тепер зупинка біля авторинку не передбачена, і влада звернулася до поліції, щоб «копи» проконтролювали дотримання правил паркування на цій ділянці.

У серпні подали звернення до Вінницької міськради з проханням повернути парковку біля авторинку «Сатурн». Автор петиції Юрій Українець звернув увагу, що дороги там звузили, парковку прибрали та це створює дискомфорт як для відвідувачів ринку, так і для інших учасників руху.

«Всі чудово розуміють, що жовта розмітка вздовж бордюру не вирішить питання з водіями, які вже зараз її ігнорують, і все ж паркуються там, тим самим займають смугу руху і значно ускладнюють проїзд кільцем в сторону Гніванського шосе.

Тобто, відсутність стоянки біля авторинку створює дискомфорт не тільки відвідувачам самого авторинку, але і всім учасникам трафіку», — пише автор петиції.

Відео дня

Він пропонує повернути паркування в те місце, де воно було до початку капремонту дороги.

Петиція швидко набрала 363 з 350 необхідних підписів для розгляду звернення міською владою.

Учора, 12 вересня, у мерії дали відповідь на петицію, в якій сказали, що парковки вздовж ринку «Сатурн» не буде. Натомість є стоянка на території готелю «Гостинний двір»:

«У зв’язку із капітальним ремонтом вулиці Пирогова відповідно було змінено організацію дорожнього руху. Місця для паркування вздовж авторинку «Сатурн» не передбачено. Крім того, було встановлено дорожні знаки 3.34 «Зупинку заборонено» та нанесено дорожню розмітку 1.4, яка позначає місця, де заборонено зупинку та стоянку.

Для паркування транспортних засобів облаштовано місця всередині авторинку «Сатурн» та на території готелю «Гостинний двір», — йдеться у відповіді з підписом заступника міського голови Миколи Форманюка. 

До цього додали, що на адресу Патрульної поліції у Вінницькій області направили лист щодо посилення контролю за дотриманням водіями ПДР, в частині паркування у зазначеному місці.

Нагадаємо, у грудні запрацює служба, яка штрафуватиме за неправильне паркування

Читайте також:

Фото: fb.com/groups/DGSVinn, e-dem.in.ua/vinnytsia/Petition/View/1648

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Vlad Vinnytsya

    Это отличный образец того, что с чиновничьим произволом петициями бороться невозможно. Автомобилисты всего города должны объединяться и отстаивать свои права как в судах, так и путем организаций разрешенных законом акций. Люди, вы готовы объединяться и заставлять бизнесменов у кормушки сделать что-то хорошее и для простых людей?
  • Андрей

    типичный идиотизм со стороны городской власти...логично было бы подумать зажиревшим своим чиновьичим мозгом, что люди на авторынок приезжают именно на машине, а не на трамвае и троллейбусе и сделать в первую очередь удобные парковочные места для людей...как , в принципе и в районе Привокзального рынка... А тем, кто "визжит", что им что-то мешало...то плохому танцору ( водителю ) тоже что-то всегда мешает...за последних лет 15, что я активно езжу за рулем, в том числе и мимо Сатурна, никогда ничего не мешало..
  • без

    Микола Форманюк ау
    Світотлофор по вул Оводова_Коріатовичів пропускає більше машин,ніж може поміститись на участку до наступного сфітлофора по Городецького(біля РЕНО)
    Зробіть хоть щось корисне..АУ
    Пробки задовбали
  • Олексій

    Залишити жоповозку за 200-300 метрів зась? Правильно зробили, бо там і з парковкою у 2 ряди ставали.

    дйлцан reply Олексій

    ты придурок тупий! це автомобільний ринок! якщо людина купила 4 сталевих диски, як вона має їх волочити до автомобіля на той сраний Гостинний двір?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up