«Маяк» не буде обслуговувати жителів Вишеньки. А хто це буде робити?

«Маяк» не буде обслуговувати жителів Вишеньки. А хто це буде робити?
фото: vmte.vn.ua
  • Тепловики «Маяка» більше не будуть надавати гарячу воду та тепло до майже 20 тисяч жителів Вишеньки. Таке рішення прийняла міська влада
  • Із 1 серпня це робитимуть комунальники з «Вінницяміськтеплоенерго».
  • Зміни стосуються жителів вулиць Вишеньки, які раніше користувалися послугами «Маяка».
  • Дізналися, що робити людям, аби в їх помешканнях була гаряча вода і опалення.

За рішенням виконкому міськради №1578 від 26 липня «Вінницяміськтеплоенерго» стає надавачем послуг тепла для тих споживачів, які раніше користувалися послугами теплокомуненерго «Маяк». Про це йдеться на сайті «ВМТЕ».

Це стосується городян, які раніше отримували послуги від ТКЕ «Маяк». А саме жителів вулиць Первозванного, Ващука, Стельмаха, Порика, Воїнів Інтернаціоналістів, Келецька та Юності.

Крім того, для них будуть діяти тарифи «Вінницяміськтеплоенерго».

Відео дня

Гаряча вода: 76, 61 гривня за кубометр. А якщо немає рушникосушильників, то ціна кубу складатиме 70,90 гривень.

Опалення: 28,8 гривні за 1 квадратний метр. Плюс, абонентська плата, яку сплачують протягом року — 2,08 гривень з квадратного метра.

Для споживачів, які мають загальнобудинкові лічильники вартість однієї гігакалорії складає 1123,69 гривні.

До прес-служби підприємства надіслали питання, що зміниться для колишніх споживачів «Маяка», так і для нинішніх споживачів «Вінницяміськтеплоенерго

Що конкретно передає міська влада від ПАТ «Маяк» до КП «ВМТЕ»?

Рішенням виконкому визначено КП ВМР «ВМТЕ» виконавцем послуг з гарячого водопостачання та центрального опалення по вулицях Первозванного, Ващука, Стельмаха, Порика, Воїнів Інтернаціоналістів, Келецька та проспекту Юності з 1 серпня 2018 року.

Чи оцінювали в якому стані ці мережі та який ремонт їм потрібен?

З моменту передачі теплових мереж робоча група теплопостачального підприємства здійснюватиме аналіз технічного стану. Відповідно до результатів перевірки будуть розроблені заходи.

Скільки споживачів «Маяка» тепер стають споживачами «Вінницяміськтеплоенерго»? Що цим людям треба робити (складати нові договори, йти до офісу ВМТЕ тощо)?

Усі споживачі ДП «Маяк» стали споживачами КП ВМР «ВМТЕ», загалом це 12 тисяч особових рахунків, орієнтовно – близько 20 тисяч споживачів. Так, кожен власник особового рахунку(квартири, помешкання) має укласти договір з теплопостачальним підприємством.

Також буде розміщено типовий договір у періодичному виданні (Вінницька газета), після його публікації вступає в дію договір публічної оферти, що в автоматичному порядку встановлює між підприємством та споживачем договірні відносини.

Наразі формується графік, відповідно до якого представники підприємства виходитимуть безпосередньо на місця. Тобто за адресами приєднаних будинків, для встановлення пломб та укладання договорів. Мешканців буде завчасно повідомлено: графік розміщено на офіційному веб-сайті, а на під’їздах розклеєно оголошення.

Як це відіб’ється на інших споживачах підприємства «ВМТЕ»?

«ВМТЕ» восени 2017 року вже подавала теплоносій для споживачів ДП «Маяк», і це ніяким чином не вплинуло на наших споживачів. Відтак і зараз теплопостачальне підприємство докладе максимум зусиль, аби забезпечення частини мікрорайону Вишеньки пройшло плавно та безперебійно.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Vladimir Sviridov

    класно, майже 3 місяці сидимо без гарячої води  а тепер взагалі хто зна коли її вімкнуть

    Vasyl Khrystiuk reply Vladimir Sviridov

    Так і до зими недалеко
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:10 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up