Мама здійснила мрію загиблого сина-захисника: в Немирові відкрили студію звукозапису

Мама здійснила мрію загиблого сина-захисника: в Немирові відкрили студію звукозапису
  • У Немирові відкрили студію звукозапису для обдарованих дітей, про яку мріяв прикордонник Олександр Бевз. В пам'ять про загиблого сина мама здійснила його найбільшу мрію.

Прикордонник Олександр Бевз загинув у листопаді 2022 року на Донеччині, захищаючи Україну від ворога. Йому назавжди 25 років. За мужність і героїзм захисника нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

 У день його народження, 26 березня, у Немирові відкрили студію звукозапису для обдарованих дітей. Мрію полеглого Героя втілила у життя його мама — Лариса Зозуля. 

Відео дня

Олександр з дитинства захоплювався музикою, хореографією, мріяв стати відомим музикантом і діджеєм. Юнак писав музику в стилі техно. Свої твори він публікував у соцмережах під ніком «ALEBE». Але підступний ворог зруйнував мрії юнака.

З початком повномасштабного вторгнення, молодий немирівчанин, не роздумуючи, став на захист Батьківщини.  Війна не стала на заваді творчості Бевза. Захисник і в окопах писав музичні треки і мріяв збирати стадіони.

— Попри всі труднощі, Олександр завжди щось наспівував, будь-то в окопі, чи на відпочинку. Музика з ним була завжди, — згадують побратими.

За словами Лариси Зозулі, син мріяв виступати на музичних фестивалях і відкрити власну студію звукозапису. Ці мрії Олександр записав у записці і носив під бронежилетом. Папірець разом із особистими речами передали матері загиблого Героя.

«Я граю музику у своєму стилі, яка заряджає мільйони слухачів. Я граю, та згуртовую тисячні музичні фестивалі...Я збудував і обладнав студію для створення музики з найсучаснішим обладнанням...Ми приносимо мир на цю землю і на весь світ», — переповіла зміст записки сина Лариса Василівна.

У день народження сина, жінка за виплати від держави, облаштувала найсучаснішу студію звукозапису «ALEBE», яку відкрили у Ліцеї № 2 міста Немирова. Саме тут навчався її син, тут працює  сама Зозуля,  тут тепер можуть займатись музикою обдаровані діти.

— 26 березня Сашулі виповнилось би 27…Болить і  щемить серце від того, що син на небесах, — ділиться Лариса Василівна. — А я не можу повірити в цю реальність досі та змиритися з нею. Для свого єдиного і любого синочка подарунком від мене стало відкриття студії звукозапису «ALEBE». Ця студія — це жива пам'ять про сина, про його мрії. Останні записи сина — «пишу і буду писати музику». У цій студії, я впевнена, будуть створюватись сучасні мелодії, як мріяв син.

Серед запрошених на відкритті студії звукозапису були друзі та побратими Олександра Бевза, а також відомі вінницькі музиканти. Співак Ігор Юрковський навіть встиг потестувати студію.

— Там дуже хороша звукоізоляція, дуже класні і сучасні матеріали використані, все зроблено за найновішими стандартами, — розповів Юрковський. — Хороші мікрофони закуплені, монітори, програми останнього покоління. Вже приходять заявки не лише з Немирова, а з Вінниці — багато бажаючих хочуть в студії попрацювати. Для людей — це можливість якісно записати трек, адже не кожен може собі придбати таке обладнання.

У сучасній студії  можуть записувати свої треки не лише професіонали, а й початківці. У приміщенні також облаштували невелику концертну залу та музей пам’яті Олександра Бевза.

 

Читайте також:

Втратив око за два тижні під Авдіївкою. Історія вінницького захисника Івана Лавренюка

«Його телефон не відповідає, хоч постійно дзвоню». Рідні шукають мінометника Віталія Чогло

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up