Лісова пожежа у Чорнобилі: показали зворушливі фото врятованих більчат та уцілілих тварин

Лісова пожежа у Чорнобилі: показали зворушливі фото врятованих більчат та уцілілих тварин

Від масштабної пожежі в Чорнобильській зоні відчуження постраждали сотні тварин. Домівки лісових мешканців знищені вогнем, проте деяким звірятам таки вдалось уціліти. Зокрема, пожежники врятували маленьких більчат.

Чорнобильський біосферний заповідник передав волонтерам штабу громадської ради при Держагентстві України з управління зоною відчуження гніздо з маленькими більчатами:

З пожежі в Чорнобилі врятували більчат: зворушливі фото уцілілих тварин - фото 398049

 

Відео дня

Домівка тваринок була пошкоджена під час пожежі, проте малят вдалось врятувати від вогню і їх відправили до Києва у притулок. Гляньте на цих крихіток:

Від нищівного вогню постраждали не лише білки, а і їжаки, зайці, амфібії, пташенята, комахи та інші тварини, більшість з яких не могла втекти від пожежі... І така ситуація не лише в зоні відчуження, а у всіх місцях, де через підпалювання трави і сухостою спалахують поля та ліси.

З пожежі в Чорнобилі врятували більчат: зворушливі фото уцілілих тварин - фото 398047

З пожежі в Чорнобилі врятували більчат: зворушливі фото уцілілих тварин - фото 398048

З пожежі в Чорнобилі врятували більчат: зворушливі фото уцілілих тварин - фото 398050

 

З пожежі в Чорнобилі врятували більчат: зворушливі фото уцілілих тварин - фото 398054

 

Дякуємо нашим вогнеборцям за самовіддану роботу та порятунок Чорнобиля!

 

 

З пожежі в Чорнобилі врятували більчат: зворушливі фото уцілілих тварин - фото 398044

 

Читайте також:

Пожежа у Чорнобилі триває більше тижня. Там працюють і вінницькі рятувальники

Вогонь був впритул до альтанок. На набережній другий день поспіль горить очерет

На Вишенському озері горить очерет та суха трава. Вогонь був поруч житлових будинків

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Оксана

    Молодці хлопці👏👏👏👏👏👏
  • arkadijj arkadijj

    ВОГНЕБОРЦІ МОЛОДЦІ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up