«Купуємо дорого волосся». Вінничанина оштрафували за розклеювання реклами

«Купуємо дорого волосся». Вінничанина оштрафували за розклеювання реклами
  • Розклеювати рекламу по місту у невстановлених місцях заборонено. Однак не всі жителі дотримуються цієї заборони. Днями попався один порушник, якого оштрафували муніципали.

Муніципальна варта міста Вінниця нагадує, що відповідно до Правил благоустрою заборонено розміщувати оголошення, інформаційно-агітаційні плакати (зокрема передвиборних-агітаційних матеріалів), рекламу, листівки, інформаційно-довідкові матеріали тощо у невстановлених для цього місцях.

— Однак місцевим жителем була проігнорована дана заборона, — зазначають у Муніципальній варті. — Він організував розклейку рекламних оголошень на електроопорах по вулицях Пирогова та Радіона Скалецького.

Відео дня

За це на чоловіка працівниками Муніципальної варти склали протокол про адміністративну відповідальність за статтею 152 КУпАП.

На сьогодні Кодексом України про адміністративні правопорушення передбачена адміністративна відповідальність за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою у вигляді штрафу для громадян максимальний розмір якого складає вісімдесят неоподаткованих мінімумів доходів громадян (1360 гривень), та для суб'єктів підприємницької діяльності — сто неоподаткованих мінімумів доходів громадян (1700 гривень).

Опитування

Чи заважає вам розклеєна реклама на парканах та опорах по місту?

 

Читайте також:

Смертельна ДТП у Вінницькому районі: під колеса легковика потрапив пішохід

У тітки вкрав золото, у батька — техніку. Затримали вінничанина, який обкрадав родичів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (14)
  • Римма Коваленко

    Правильно!
  • Иван Демидов

    Клеят  столбовики это их работа)
  • Олег Каськов

    До речі,вулиця РОдіона Скалецького,а не якогось рАдіона.
    Коли вже "20 хвилин" наймуть коректора?
  • Олег Каськов

    Муніципальна варта таки піймала найголовнішого Злочинця! Зараз на нього повідають всіх соб... тобто,йому припишуть всі наклеєні оголошення.

keyboard_arrow_up