Смертельна ДТП у Вінницькому районі: під колеса легковика потрапив пішохід

Смертельна ДТП у Вінницькому районі: під колеса легковика потрапив пішохід
  • Автомобіль Kia Ceed на дорозі збив пішохода. У результаті аварії 54-річний потерпілий отримав травми не сумісні з життям.

Автопригода трапилася 13 листопада на автодорозі М-30 неподалік села Сокиринці. Про неї інформує відділ комунікацій поліції Вінницької області.

— За попередньою інформацією слідства, водій легковика допустив наїзд на жителя Вороновицької громади, який рухався по проїзній частині дороги у попутному напрямку, — зазначають у поліції. — Внаслідок автопригоди чоловік під час надання медичної допомоги помер у реанімаційному відділені лікарні.

Відео дня

Машиною керував 25-річний мешканець Крижопільської територіальної громади. Водій та його пасажири не травмувались. 

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії. 

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Остаточна причина аварії буде встановлена після проведення ряду експертиз.

У центрі Вінниці, нагадаємо, під колеса легковика потрапив вінничанин на електросамокаті. Від удару потерпілий впав на проїжджу частину дороги. Відео моменту ДТП за посиланням.

Довідка

Міністерство охорони здоров’я України рекомендує пішоходам одягатися так, аби бути більш помітними в темряві. Це допоможе зберегти здоров’я та життя.

Щоб бути більш помітними вночі:

  • надавайте перевагу світлому (яскравому) одягу;
  • використовуйте світловідбивні елементи — флікери (вони підвищують рівень видимості пішохода в кілька разів); елементи краще чіпляти на рухливих частинах тіла (передпліччя, гомілки, зап’ястки, щиколотки);
  • переходьте проїжджу частину в установлених місцях, підсвічуючи дорогу ліхтариком; перш ніж іти — переконайтеся, що водій вас побачив;
  • відмовтеся від використання на вулиці навушників, не відволікайтеся на телефон.

Відстань, з якої водій помічає пішохода у темряві, одягнутого у темне складає 20 метрів, 50 — якщо людина вбрана у світле, і 130 — якщо на його одязі наявні світловідбивні елементи. 

 

Читайте також:

Смертельна ДТП на Первозванного: загинув 22-річний відомий фітнес тренер

Розтрощені авто, уламки та тіло на асфальті: на Лялі Ратушної сталася смертельна ДТП

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анатолій Будза

    25  років чому не захищає Батьківщину а пяне бидло вбиває людей.
  • Олег Каськов

    "...в ПОПУТНОМУ напрямку"
    Цього досить.
  • Юрко Давидюк

    @

keyboard_arrow_up