Куди піти на вихідні 5-6 травня? (Афіша та добірка з соцмереж)

Куди піти на вихідні 5-6 травня? (Афіша та добірка з соцмереж)

Завтра, 5 травня 2018 року, деякі вінничани відроблятимуть робочий день за 30 квітня. Синоптики прогнозують гарну погоду. Але у неділю можливий дощ. Ми зібрали для вас добірку, де можна класно провести дозвілля на ці вихідні.

Зазвичай глядачі заполоняють всю трибуну фонтану «Рошен» у будні дні. Ну, а у вихідні люди приїжджають навіть з-за кордону подивитися світломузичне шоу програми фонтану Roshen.

Найбільш вражаючою та улюбленою для публіки стала програма з синхронізацією музики, світла та лазерних проекторів - "Маленький принц". 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Розклад роботи на вихідні:

Субота

Неділя

Які фільми та мультфільми показують у вінницьких кінотеатрах

 

Докладніше про сеанси читайте ТУТ 

Куди можна піти у суботу,  5 травня

Концерти:

Метал-кавер-группа "Hammerheads"

Шанувальників гуртів "Nirvana", Metallica, "Rammstein", "Depeche Mode"  бар " У Флінта" запрошує на незабутній та яскравий концерт метал-кавер-групи "Hammerheads", які виконають кавер-версії на найвідоміші хіти гуртів. 

Вартість квитків на концерт: 60 грн.

 Деталі дивіться ТУТ.

Вечір пам'яті Б. Окуджаві

 

Вечір пам'яті Б. Окуджаві у Вінниці відбудеться 5 травня, о 18:30 у Вінницькій обласній філармонії.

За участі:Тетяни Доміловської (Київ), Юрія Воронюка, Сергія Брайляна (Вінниця).

Вартість: 100-200 грн.

Докладніше читайте ТУТ

Добірка з соцмереж про концерти у суботу:

 

 

 

 

Вистава "Аліса в країні чудес"

 

 

Вінницький музично-драматичний театр ім.Садовського запрошує дітей на перегляд вистави "Аліса в країні чудес". Вистава створена за мотивами однойменної казки Льюїса Керрола!
Вистава відбудеться  5 травня. 
Вартість квитків на вистави: 30 - 50 грн
Довідки за телефонами:67-09-07, (068) 587 70 55, (067) 537 41 72, (067) 430 69 46

Всі анонси від: Театр ім. Садовського

Куди можна піти у неділю, 6 травня

Казка-гра «Гусеня»

 

У Вінницькому обласному театрі ляльок чергова вистава для дітей! Актори презентують казку-гру «Гусеня». 

Виставу можуть переглянути на дітей віком від 3-х років.

Сюжет:Тітонька Олена пасе гусенятко. А хочете, щоб глядачі спробували пасти гусеня? Але чи зуміють маленькі глядачі справитись з цим завданням. То приходьте і спробуйте з вашою малечою взяти участь у нашій виставі-грі.  

Всі анонси від: Вінницький обласний академічний театр ляльок "Золотий ключик"


Майстер-клас з виготовлення кейк-попсів

 

Навчіться створювати трендовий та смачнющий десерт Cake Pops!

6 травня о 12.30 завітайте на майстер-клас у Музей Науки, Вінниця та станьте професіоналом у виготовленні цього унікального десерту - "тортика на паличці".

Протягом веселого уроку ви: - створите декілька штук солодкого десерту та з'їсте його самі або ж подаруєте близьким; - отримаєте знання по приготуванню цього особливого "льодяника"; - поекспериментуєте з дизайном та оформленням; - завжди будете знати, що готувати для вечірки; - незабутньо проведете час у колі нових друзів.

Записуйтеся на майстер-клас за телефоном: +38 (068) 1171 341, +38 (073) 2095 727. Майстер-класи проводяться за адресою: М. Оводова 51, ТРЦ "Скайпарк", 3 поверх

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up