Куди піти на вихідні 24 та 25 лютого: добірка анонсів з соцмереж

Куди піти на вихідні 24 та 25 лютого: добірка анонсів з соцмереж

Цими вихідними вінничан запрошують провести свій час з коміками або послухати джаз. Для дітей також підготували безліч цікавих майстер-класів.

Субота, 24 лютого 2018 року:

Просто Джаз у Вінниці

  • Коли: 19:00 
  • Де:· Театр  Садовского 

Один з кращих джазових вечорів за останні декілька років у Вінниці. Ведучим вечора стане людина, закохана в джаз, радіоведучий і музичний продюсер Олексій Коган. На сцену в цей день вийде: Квартет Руслана Єгорова - безсумнівні зірки української джазової сцени: саксофоніст Дмитро «Бобін» Александров, піаніст і вокаліст Руслан Єгоров, барабанщик Павло Галицький та контрабасист Микола Кистенев.

Відео дня

Читайте також:

JAZZFEST: один джазмен «довів» до сліз, інші — витягнули танцювати півзали
 

Нова кавова культура. Майстер-клас з альтернативи

  • Коли: 20:00
  • Де: ЧОРНА КІШКА БІЛИЙ КІТ

Новий рівень кавового мистецтва! Вся суть полягає у тому, що заварювання кави проходить не через кавомашину, а за допомогою спеціальних установок. Таких як: кемекс, пуровер, каліта, колд брю та ін. Альтернативне приготування кави вже дуже широко розповсюджене в Європі. Там це давно не новинка, і замовити у кав'ярні "Кемекс на Кенії" звичайне діло

Дитячий майстер-клас з приготування млинців

  • Коли: о 12 годині
  • Де: CHERDAK
  • Вартість 80 гривень
  • Запис за телефоном: 097 902 8888

 

 

Дитяча субота. Презентація книги "Іль. Казка про народження" VN

  • Коли: о 12:00
  • Де:  Книгарня "Є"

Книгарня «Є» та «Видавництво Старого Лева» запрошують дітей віком від 4 років та їхніх батьків на презентацію книжки Наталки Малетич «Іль. Казка про народження», яка відбудеться 24 лютого за участю авторки.

 Вхід вільний.

 

 

Неділя, 25 лютого:

Ексклюзивний концерт Дизель Шоу у Вінниці

25 лютого о 19.00 у Будинку офіцерів буде нова програма та улюблені номери, а також багато сюрпризів, незабутнє шоу і двогодинний марафон гумору! Євгеній Сморигін, Єгор Крутоголов, Вікторія Булітко, Марина Поплавська, Олександр Бережок, Олег Іваниця, Євгеній Гашенко,Яна Глущенко та Ольга Арутюнян чекають вас!

 

 

Майстер-клас з виготовлення м'яких іграшок.

Не знаєте чим зайняти себе та свою дитину на вихідних? Завітайте у кав'ярню "Чорна кішка Білий кіт" ТРЦ Мегамолл та проводьте час корисно та весело.

Вартість майстер-класу 100 грн, з яких 50 - це кешбек на каву та десерти.

Запис за телефонами: 0638801200 та 0970207217 – Дмитро

 

Листівка для мами

Весна вже зовсім близько! Серія весняних майстер-класів для діток. Цієї неділі працюватимемо в техніці квіллінг. Робитимемо ніжну листівку для мами. Всі матеріали і майстер-клас - безкоштовні. Тривалість 1 година. Група: 8-10 дітей. Для участі телефонуйте до магазину (0432) 26-50-65.

Нагадаємо, що сьогодні, 23 лютого, в Вінниці пройде концерт "Мамахохотала". Про нього докладінше читайте в публікації: 

«Будет безбашенно... и почти всегда интеллигентно!» 4 причины пойти в пятницу на концерт «Мамахохотала»
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Иванов Иван

    я находюсь в краини яка счытается першою по экономыци в свити  вид нового року мав 4 выходных вы находытысь в краини яка 140 мисци и я скажу куды вам питы на ху...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up