Концерти, смаколики, поливання з бранзбойту. Як на Вишенському озері гуляли Купала

Концерти, смаколики, поливання з бранзбойту. Як на Вишенському озері гуляли Купала
  • Святкування Івана Купала в Вінниці традиційно проводять біля Вишенського озера.
  • Цьогоріч, попри пандемію, тисячі вінничан брали участь в масових гуляннях в Парку дружби народів.
  • В яку суму обійшлося свято?

На березі Вишенського озера в парку Дружби народів тривають Купальські гуляння. На сцені  виступили народні колективи, фольклорні та хореографічні колективи. Нині виступає гурт «Лесик і Карпо», «DJ та МС», планується шоу від театру вогню.

Вінничани у вишиванках і вінках роблять світлини на фотозонах, купують сувеніри в майстрів ужиткового мистецтва, коштують смаколики, приготовані на мангалах.

Під час святкування Івана Купала проводять тематичні майстер-класи, квести та інтерактивний захід «Літературний пікнік». Для модників заплановано показ колекції одягу у стилі бохо від вінницької дизайнерки Ольги Карпової.

Відео дня

Для маленьких вінничан працює «Дитяча галявина» з цікавими розвагами, інтерактивами та фотозонами. Також малеча не могла відмовити собі у задоволенні на Купала побавитися в Південному Бузі. Хто не ризикнув покупатися в річці — тих всеодно полили із брансбойту пожежної машини

Задля проведення масових купальських гулянь «Центр концертних та фестивальних програм» Вінницької міської ради провів тендер і заключив угоду на закупівлю послуг з організації та проведення культурно-мистецьких заходів з нагоди «Івана Купала». Вартість свята — 280 тисяч гривень.

 

Читайте також:

Стомлені сонцем: де вінничани відпочивають в червні

На пляж, вечірку і прогулянку: модні тренди літнього сезону пропонують вінницькі дизайнери

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Mykhailo Kravetc

    Яка пандемія де пандемія хватить обманювати вже)

keyboard_arrow_up