«Кому подзвонив Петро Порошенко?»: вінничани запитують у соцмережах  (ОПИТУВАННЯ)

«Кому подзвонив Петро Порошенко?»: вінничани запитують у соцмережах  (ОПИТУВАННЯ)
  • Сьогодні, 18 квітня 2019 року, вінничани повідомляють, що отримують незвичні телефонні дзвінки.
  • Голос, схожий на Президента України Петра Порошенка звертається на іншому кінці.
  • А  Вам вже телефонував Петро Порошенко?

Користувачі Facebook почали масово писати про те, що їм подзвонив сам президент. Як з’ясувалось, вінничани також почали отримувати подібні дзвінки. Голос схожий на Петра Порошенка просив їх проголосувати 21-го квітня.

— Попросив прийти 21го на вибори і обрати для країни європейський напрямок руху. Шоколадок не обіцяв, номер картки не питав, коментує у ФБ Вероника Дичковська.

Відео дня

Як підтвердили журналістам «Ліга.нет» в штабі Петра Порошенко, вони використовують технологію "дзвінок президента". Голос був записаний. Ось запис дзвінка:

 

Дзвінки масово почали отримувати вінничани:

Опитування

А  Вам вже телефонував Петро Порошенко?

Які технології могли використовуватися для "дзвінка президента"?

Технологія родом ще з 60-х - IVR (Interactive Voice Response) - система попередньо записаних голосових повідомлень. Організувати такі обдзвони зараз досить просто і є безліч приставок, які можуть виконувати такі дзвінки.

Де можуть брати базу для дзвінків?

За словами партнера юридичної компанії Jurimex Юрія Крайняка, дзвінки не персоналізовані. Тож в кейсі може використовуватися не база контактів, а система, яка сама генерує номера і просто дзвонить по всім підряд.

Нагадаємо, під час І туру виборів президента України за Володимира Зеленського віддали свій голос 23,42 відсотків мешканців Вінниччини. Натомість за Петра Порошенка - 22,37%.

Читайте також:

Вибори Президента України: які порушення фіксує поліція?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (224)
  • Вася

    Знов телефонував.. Сумний був. Пропонував напитися, якщо люблю Україну...

    Сепар Торонтуй reply Вася

    Первый раз за 5 лет по делу выступил.
  • Yuliia Ivanova

    Мені теж
  • Сидорук Оксана

    Мне не звонил,но моим знакомым звонил приглашал на выборы,была включена аудиозапись.дожили
  • Надежда Сторожук

    мені дзвонило))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up