Комендантська година на Різдво: поліція забезпечує правопорядок під час свят

Комендантська година на Різдво: поліція забезпечує правопорядок під час свят
Поліція Вінниччини забезпечує правопорядок і безпеку під час Різдвяних свят
  • Поліцейські по території області несуть службу у посиленому режимі. Під час відзначення Різдва Христового безпеку громадян та правопорядок цілодобово забезпечуватимуть піші та автопатрулі поліції, крім того, працюватимуть спільні наряди з представниками силових відомств регіону.

Про це повідомляють в обласному главку поліції.

Комендантська година

На Вінниччині тривалість комендантської години незмінна: з 00.00 до 05.00. Перебувати у цей час у громадських місцях — заборонено.

Зважаючи на це, у храмах області скореговано графік богослужінь.  Під час Різдвяних свят на Вінниччині поліцейські чергуватимуть поблизу храмів

Відео дня

Опитування

Коли будете святкувати Різдво?

Заборона на продаж піротехніки

Також поліція застерігає громадян від будь-яких спроб порушити сувору заборону продавати та використовувати піротехнічні засоби. Ці обмеження запроваджені у зв’язку з дією режиму воєнного стану і залишатимуться чинними до його припинення. 

— Порушників, які нехтуватимуть цими вимогами, буде притягнуто до адміністративної чи кримінальної відповідальності, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. 

Повітряна тривога під час відключення світла

У разі відсутності електропостачання поліція сповіщатиме населення про сигнали повітряної тривоги через гучномовці. Закликаємо громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та негайно прямувати в укриття. 

Поліція Вінниччини звертається до жителів та гостей області з проханням дотримуватися закону та не порушувати правопорядок.

Повітряні сили ЗСУ у Святвечір за григоріанським календарем заявили, що зафіксували Санта Клауса в повітряному просторі України. На карті видно, як Санта «пролітав» над Вінницею.

 

Читайте також:

Чим накрити стіл на Святвечір: 12 українських пісних страв з рецептами

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up