Під час Різдвяних свят на Вінниччині поліцейські чергуватимуть поблизу храмів

Під час Різдвяних свят на Вінниччині поліцейські чергуватимуть поблизу храмів
  • Під час Різдвяних свят правоохоронці чергуватимуть поблизу храмів, де відбуватимуться богослужіння.
  • Комендантська година з 00.00 до 05.00 не змінюватиметься.

Військова адміністрація Вінниччини спільно із поліцейськими повідомили про визначений формат проведення свят.

Представники силових структур та релігійних громад узгодили питання взаємодії усіх відомств щодо забезпечення публічної безпеки під час відзначення Різдва Христового. Учасники розуміють бажання вірян взяти участь у заходах, однак, встановлені рішенням начальника обласної військової адміністрації обмеження не скасовуються.

Комендантська година

 

Відео дня

— Комендантська година з 00.00 до 05.00 не змінюватиметься. Саме тому, 6 та 7 січня служба триватиме з 06.00 до 23.00. При оголошенні сповіщення про повітряну тривогу, всі учасники заходів зобов’язані переміститись в найближчі укриття, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

 

Правоохоронці наголосили на важливості дотримання обмежень. Такі заходи націлені на безпеку городян та можливість виконання правоохоронцями поставлених завдань.

Чергування поблизу храмів

Публічну безпеку під час Різдвяних свят на Вінниччині забезпечуватимуть у цілодобовому режимі ситуаційний центр обласного главку поліції, працівники якого аналізують зміни оперативної обстановки для негайного реагування на події.

Для забезпечення охорони публічної безпеки та порядку залучатимуться додаткові патрулі. У цілодобовому режимі працюватимуть посилені слідчо-оперативні групи поліції, групи документування та вибухотехніки.

Під час Різдвяних свят правоохоронці чергуватимуть поблизу храмів, де відбуватимуться богослужіння.

Опитування

Коли святкувати Різдво, 25 грудня чи 7 січня?

Повітряні сили ЗСУ у Святвечір за григоріанським календарем заявили, що зафіксували Санта Клауса в повітряному просторі України. На карті видно, як Санта «пролітав» над Вінницею.

 

Читайте також:

Чим накрити стіл на Святвечір: 12 українських пісних страв з рецептами

У цей день вітайте Павла та Василя: історія, традиції та забобони 5 січня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up