Хвиля накрила з головою: нахаба скутерист налякав дівчат на Південному Бузі (ВІДЕО)

Хвиля накрила з головою: нахаба скутерист налякав дівчат на Південному Бузі (ВІДЕО)
Фото взяте з соцмереж

У неділю, 12 травня 2019 року, дві дівчини каталися по Південному Бузі на катамарані. До них підплив на скутері чоловік. Сильною хвилею дівчат ледь не перевернуло з катамарану.

Про скандальний випадок повідомили у соцмережі Інстаграм.

— Ми з подругою катались на катамаранах. Фотографувались і до нас приїхав чоловік із жінкою приблизно віку 35-40. Спочатку вони кружляли по колу біля нас. Йшли сильні хвилі і ми ледь не перевернулись, ми просили перестаньте це робити. Він не звертав уваги на наші вимоги. Була сильна хвиля і він нас нею облив. Облив так, що ми були усі мокрі, телефони не працювали, — повідомляють автори допису.

У мережу виклали відео, на якому видно, як дівчат накриває хвиля:

Відео дня

Автор допису просить допомогти впізнати чоловіка, який нахабно налякав дівчат.

Як з’ясували дописувачі, це 50-річний Романов Олександр, співвласник ресторану «Марані».

Інші вінничани зазначають, що це не перший випадок.

— Ми вчора це бачили. Каталися поруч на катамарані, я була в шоці. І це не один раз, він кілька разів до різних так під'їжджав, — пише вінничанка Олена.

Варто зазначити, користувачі жваво обговорюють ситуацію.

За словами адвоката Вадима Прокопенка, згідно ч. 1 статті 276 ККУ за порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту загрожує обмеженням волі на строк до трьох років.

Коментар до статті 276

1. Порушення залізничного, водного або повітряного транспорту правил безпеки руху або експлуатації транспорту, а також недоброякісний ремонт транспортних засобів, колій, засобів сигналізації та зв'язку, якщо це створило небезпеку для життя людей або настання інших тяжких наслідків,- караються виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років.

До речі, 7 червня 2004 року водний мотоцикл, яким керував Микола Тихонюк, врізався в весловий човен, в якій каталися по Південному Бугу біля Київського мосту військовослужбовець Наталя Смирнова і її колега Ігор Перков. Як згодом встановила судмедекспертиза, дівчина отримала травми, несумісні з життям, і пішла під воду - її тіло знайшли через сім днів. Тихонюк пояснив зіткнення тим, що йому в очі потрапив рій мошкари, і він не побачив човен.

Подробиці читайте в публікації «Обвинувачений у вбивстві з необережності 20-річної Наталії Смірнової депутат міськради, бізнесмен Микола Тихонюк не визнає себе винним»

Нагадаємо, на Набережній “Рошен” у 2016 році відкрили прокат плавзасобів. Працюють з 10.00 до 22.00. Катамарани розраховані на двох та на чотирьох людей. Також є один прогулянковий човен, на якому можна вирушити до Сабарова і назад. 

— Сюди приходять покататися туристи і місцеві в залежності від того, яка погода, — розповідає  інструктор та рятівник Микола. — Коли тепло, людей завжди вистачає. З 15.00 до вечора усе зайнято. На вихідні також. В перспективі хочемо додати ще катамарани. Дітям обов’язково одягаємо рятувальні жилети, дорослим — за бажанням.

Читайте також:

«Я у мами гондольєр». Історія підприємця, який робить «Венецію» у Вінниці

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (51)
  • Петя

    моральний урод
  • Юрий Бондарук

    От чмо! Нашел над кем куражиться.
  • Ольга Машталер

    Ой, уже в инстаграме девушка написала что они решили всё мирным путем и он откупил ей телефон. Короче денег дал и всё, уже уважение к себе не важно, главное что телефон новый.
  • Олександр Мельник

    Зараз же діє заборона на катання водному транспорті - період нересту риби .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up