Хто виступатиме цього року на відкритті світломузичного фонтану ROSHEN

Хто виступатиме цього року на відкритті світломузичного фонтану ROSHEN
  • Новий сезон вінницький фонтан розпочинає 20-го квітня.
  • Хто виступатиме на концерті-відкритті та на що чекати вінничанам і гостям міста?

 

На набережній «Рошен» встановили сцену і традиційно ввечері відлунає святковий концерт. Цього року відкриватимуть фонтан музичні гурти Kozak System, ТіК, «Плач Єремії» Фома & Мандри, Марія Бурмака і Тарас Петриненко. Нова програма під назвою «Ми – Україна» почнеться о 19:00.

Минулорічне відкриття було більш феєричним, так як запрошеними зірками були гурти The Hardkiss, «Без обмежень» і «Антитіла». Крім того, на сцені минулого року були присутні перша леді – Марина Порошенко разом із сином, народним депутатом, Олексієм Порошенко.

Відео дня

Графік роботи фонтану цього сезону виглядатиме так:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (59)
  • Вінничанин

    Шоу вдалось.
    Ватні невдахи страждайте. Гучно страждайте і тихо теж )))
  • Денис Лавриненко

    Что там интересного в том сраном фонтаны,  децкий сад, брызгает вода под свето музыку, херня собачья, фистивальный пусть лучше откроют

    З.А.Глядач reply Денис Лавриненко

    Придурку,спочатку вивчи мову,а потім варнякай.

    123 reply З.А.Глядач

    Собаці слова не давали.

    Вінничанин reply 123

    То не балакай, собака.

    З.А.Глядач reply Вінничанин

    Та яка він собака,так,щеня обісране.
  • Alexandr Bobkov

    программа-просто полный отстой!!! лучше бы не рекламировали. рвотный рефлекс. что за лажа?
  • Сергей Булычев

    Я родился и вырос в Виинице. Ни одного раза я не посещал этот фонтан Много раз проходил мимо по мосту. Мне просто не интересно. Мне интересно почему после пуска фонтана тысячи винничан не могут попасть на остров Фестивальный?Пацанами мы бегали всем двором на островок загорать и купаться

    Сергей Булычев reply Сергей Булычев

    К сожалению  п.а. мост не достроил

    Victoria Datsenko reply Сергей Булычев

    Сергей Булычев я тоже . Недавно показала фотографии сыну где он ещё маленький на Фестивальном , он спрашивает а что туда можно было попасть ? Как-то так .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький 10:15 Рецепт паски з сирною начинкою від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:11 У Вінниці майже 40 вулиць без води та світла: адреси та причини відключень 09:15 Сьогодні — Велика середа. Суть третього дня Страсного тижня і головні правила Від читача 16:27 Розкажи бабусі про очищення судин 09:15 Вінничанка Валентина Порицька понад півсторіччя працює на одному місці 08:55 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:24 Сьогодні вітаємо Тамару та Макара. Історія та прикмети 1 травня 22:29 Втричі збільшились випадки повторної «дорослої» вітрянки, а після 50-ти років може статися ще один сюрприз 21:56 Концерт «Sound of Ukraine» і оркестр, що скорив Європу, скоро у Вінниці! Буде до мурах photo_camera 21:12 Пандемія поставила на паузу, а війна переформатувала. На що перетворюють дитячі літні табори? 21:01 «Ти чесно жив, любив життя і ось пішов у небуття». Пам'ятаємо про героя Леоніда Паламарчука 20:02 Кліщі повилазять разом з теплом: як уберегтися в парках і садах 19:06 Біля Гайсина легковик в'їхав у вантажівку. Обоє водіїв — не місцеві 18:27 Почали з дефіле в українському вбранні. У техуніверситеті відновили конкурс «Міс ВНТУ» 18:10 Від завтра ближнє світло фар за межами населеного пункту стає обов’язковим 17:13 Судитимуть бізнесмена, який привласнив та легалізував понад два мільйони «Укрзалізниці» 16:01 На «зебрі» по Зодчих легковик збив вінничанина. Потерпілий у лікарні 15:09 У Вінниці 17-річний хлопець на електросамокаті збив 64-річну жінку 14:04 Мобілізація, пенсії, оновлення ПДР. Що зміниться для вінничан у травні?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up