Прокинувся від сплячки: відомо, коли відкриють фонтан “Рошен”

Прокинувся від сплячки: відомо, коли відкриють фонтан “Рошен”
  • Унікальний вінницький світломузичний фонтан «Рошен» вже підняли з-під води Південного Бугу.
  • Також повідомили цьогорічний графік роботи вінницького світломузичного фонтaну.

Урочисте відкриття фонтану припадає на 20 квітня 2019 року. Саме цього дня відбудеться відкриття сезону роботи фонтану. Оприлюднили графік відкриття сезону роботи фонтану:

Хто буде гостями на відкритті фонтану поки що залишається таємницею.

Відео дня

Наразі фонтан вже підняли з-під води Південного Бугу:

Нагадаємо, що у 2018 році на відкритті фонтану «РОшен» виступали гурти "Антитіла", "БезОбмежень" та "Hardkiss".

У 2017 році зірками відкриття були відомий співак Арсен Мірзоян та гурт ONUKA. У 2016 році фонтан у Вінниці відкривали учасники національного відбуору Євробачення: Тоня Матвієнко, PUR:PUR, Brunettes Shoot Blondes, ALLOISE.

У 2015 році на святковому концерті з нагоди відкриття виступали гурти: "BRUTTO", ТІК, "Друга Ріка" та інші.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (34)
  • Next

    Краще -б дорогу  відремонтували  до того фонтану, по вул. Кармелюка бо скоро ноги люди будуть ламати.
  • Людмила Никитана

    Все чудеса перед выборами. для ваших голосов за Пороха. А знаете вы, что Порох забрал для себя на будущее - остров фестивальный, в обмен на фонтан, который использует для своих желаний!
  • Джони

    а когда Зеленский станет президентом то фонтан Петя себе на дачу заберет?
  • Ольга Білоусова

    Зв'зати фонтан і вибори...... Це ж яку хвору фантазію треба мати?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up