«Хочу побачити доньку востаннє». Через скасовані рейси батько з ОАЕ не може виїхати на похорон

«Хочу побачити доньку востаннє». Через скасовані рейси батько з ОАЕ не може виїхати на похорон
Фото з сторінки у Facebook Рустама Гаджієва
  • Через карантин Рустам Гаджієв залишився заблокований в Об’єднаних Арабських Еміратах. Чоловік не може потрапити у Вінницю на похорон до своєї маленької доньки Єви. Її тіло вже тиждень тримають у морзі. 

Про цю ситуацію Рустам Гаджієв написав у соцмережі Facebook. Чоловік пише, що він вже впродовж тижня намагається приїхати на похорон з ОАЕ до своєї доньки Єви, яка померла 21 квітня. Рустам на своїй сторінці написав, що придбав квитки на два рейси з Дубая, на 25 і 28 квітня, проте вони були скасовані.

«Якщо ви думаєте, що мертва дитина — це найстрашніше, то це не так. Страшно, що ти не можеш до неї приїхати. Не можеш втішити вбиту горем жінку. У мене немає ілюзій, що мені хтось щось винен, я не прошу грошей або безкоштовний квиток. Я купив квитки, але вже два рейси з ОАЕ скасували — на 25.04 і 28.04», — написав Рустам. 

Чоловік благає допомогти йому повернутися в Україну, щоб поховати донечку.

Відео дня

«Я прошу! Благаю! Допоможіть потрапити з ОАЕ в Україну. Я готовий пішки йти, будь-які стикування підійдуть. Допоможіть, будь ласка, попрощатися з моєю Евочкою», — пише батько дитини. 

Також чоловік написав, що єдиний варіант для нього — це летіти до Мінська, а звідти машиною в Україну. Але йому потрібні гарантії, що Республіка Білорусь його випустить, а Україна впустить. 

У коментарях до допису чоловіка безліч людей відгукнулось з бажаннями допомогти Рустаму. Відповів і глава МЗС України Дмитро Кулеба. Він підтвердив, що транзит через Білорусь можливий.

Ми поговорили з батьком померлої дівчинки, він розповідає, що його жінка з донечкою були в батьків у Вінницькій області. Наразі тіло Єви вже тиждень знаходиться у вінницькому морзі, з нею не попрощались, бо чекають на батька. 

— У Єви була кишкова інфекція, потім почали швидкі та значні ускладнення, — каже чоловік. — Наразі я не знаю, коли зможу вилетіти додому і побачити свою доньку востаннє. Хоча, здається, що всі відгукнулися, але поки що нічого не виходить. Квитка у мене досі немає. 

Чоловік пояснив, що він не знає, як з ОАЕ потрапити до Європи, яка є транзитом на шляху до Мінська. Каже, зараз цим займаються наші дипломати, а він чекає від них реакції. 
 

Читайте також:

Тести на коронавірус: по чому продають у вінницьких аптеках та чи перевірять всіх людей?

У Вінницькій області зафіксували 406 випадків коронавірусу. Цифри по районах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (24)
  • Руслана Пинчук

    Как страшно даже слышать такую ситуацию ,а это не дай бог с таким столкнуться в жизни ,Господи Дай Бог отцу сил и терпения добраться домой и провести в последний путь малышку !
  • Лена Дмитренко

    За дівкою з собакою чуть літак не відправили через її примхи, а тут таке горе, чому влада не допомагає😢😢😢
  • Ирина Покотило

    Допоможіть вже хтось людині!
  • Елена Васильева

    Господи ,тысячи пересекают границы ,неужели если у человека горе нельзя помочь
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up