Граната в запасному колесі білої Toyota: поліція розповіла нові подробиці

Граната в запасному колесі білої Toyota: поліція розповіла нові подробиці

Вчора, 2 жовтня 2109 року, у Вінниці працівники шино монтажу виявили гранату в колесі Toyota. За фактом розпочали слідство.

На території шиномантажу у Вінниці під час ремонту автомобіля "Toyota Land Cruiser Prado» працівники станції виявили гранату, прикріплену до запасного колеса автівки.

— Після того, як власнику автомобіля повідомили, що в нього в машині підозрілий предмет, він виїхав на автомобілі  за межі шиномонтажу і вже потім зателефонував до поліції, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

На місце події приїхала слідчо-оперативна група поліції та вибухотехнічний відділ.  Правоохоронці обмежили доступ людей до вказаного місця.

Відео дня

 Поліцейські вилучили боєприпаси, зовні схожий на гранату «Ф1», та направили на експертизу.

В рамках розслідування поліцейські встановлюють хто і з якою метою прикріпив гранату до запасного колеса автомобіля. На щастя, постраждалих внаслідок події немає.

За цим фактом слідчим відділом Вінницького відділу поліції відкрито кримінальне провадження з ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).  За носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу  передбачено покарання - позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Опитування

Як ви вважаєте хотіли налякати чи підірвати власника?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Nom

    Нормально! Чуваку заминировали машину так ещё и статейку за "зброю" всунут

    Артем «Unfiny» Сницар reply Nom

    не важно что они захотят повесить, важно доказать это... презумпцию невиновности никто не отменял
  • Діма Бубновський

    Тобто він собі їздив по місту з гранатою і нічого не підірвалось? Тобто якби він не поїхав на СТО він так би і не взнав що вона там є?

    олександр reply Діма Бубновський

    Все просто, порізали б згодом чуваку колесо, той почав знімати запаску і бах....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up