«Градо Строй» визнали кращою будівельною компанією України! (Новини компаній)

«Градо Строй» визнали кращою будівельною компанією України! (Новини компаній)

Рада експертів Міжнародної іміджевої програми «Лідери XXI століття» нагородила товариство «Градо Строй» званням «Кращого підприємства України» в галузі будівництва. А керівника підприємства Гліба Юшкова відзначили орденом «Лідер України» за вагомий внесок у розвиток українського суспільства.

На честь лауреатів, що внесли вагомий внесок у розвиток українського суспільства в державній резиденції Малий Маріїнський Палац, що в Києві, відбувся прийом Асамблеї ділових кіл.

На подію з’їхалися лідери в галузях економіки, бізнесу, науки, культури та спорту України. Захід провели 20 грудня 2018 року, відповідно до найвищого церемоніального протоколу — під Державним прапором України з почестями військової почесної варти. Гостей вшановували концертом Академічний ансамбль пісні й танцю Національної гвардії України.

Генеральна дирекція Міжнародної іміджевої програми «Лідери XXI століття» урочисто запросила товариство «Градо Строй» на церемонію нагородження. Вінницька компанія стала єдиним підприємством в галузі будівництва, яку експерти центру ефективного управління відзначили як найкращу компанію України в галузі будівництво.

«Завдяки вашим зусиллям, наполегливості та послідовності дій, кероване вами підприємство увійшло в когорту кращих підприємств України. Об’єктивно оцінюючи Ваші позиції на національному рівні, Рада експертів Міжнародної іміджевої програми «Лідери XXI століття» прийняла рішення щодо нагородження вашого підприємства дипломом та званням «Краще підприємство України», — писав у листі директор всеукраїнського центру ефективного управління, голова Координаційної ради Віктор Вознюк.

Щорічну церемонію нагородження лідерів України проводить Асамблея ділових кіл — міжнародна громадська організація провідних промисловців, бізнесменів, діячів освіти, науки й культури, журналістів. Заснована у грудні 1998 року, підтримана Президентом і Урядом України. У 2003 році, після підписання в Лондоні (Великобританія) Хартії про співпрацю з Європейською Бізнес Асамблеєю, Асамблея ділових кіл отримала статус міжнародної.

Мета іміджевої програми «Лідери XXI століття» ‒ формування позитивного іміджу лідерів у політиці, економіці, науці, освіті та культурі. Тож, крім відзнаки «Краще підприємство України» в галузі будівництво, відзначили керівника підприємства «Градо Строй» Гліба Юшкова орденом «Лідер України» за досягнення лідерських позицій в управлінні підприємством та вагомий особистий внесок у суспільно-економічний розвиток України.

«Градо Строй» — це команда професіоналів, які старанно і якісно виконують свою роботу. На даний час у Вінниці компанія «Градо Строй» зводить житловий комплекс «Комфорт» на Стрілецькій, 1.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up