Готуємо домашню локшину на жовтках. Рецепт від «Подільської кухні»

- Вінничанка Олена Павлова на каналі «Подільска кухня» ділиться рецептами.
- У випуску кулінарка розповідає, як приготувати домашню локшину.
Відео виклали на Ютуб-каналі Олени Павлової. У дописі до сюжету йдеться:
«Рецепт цієї локшини я успадкувала від бабусі. Локшину можна готувати, з чим завгодно: м’ясо, риба, морепродукти, овочі, сир, гриби, горіхи, різноманітні соуси, але... спробуйте локшину зі шкварками та сиром і ви ніколи цей смак не забудете».
Пропонуємо вам переглянути відео, приготувати домашню локшину та поділитися враженнями у коментарях:
Український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився актуальним рецептом, для приготування якого потрібна мультиварка. Спробуйте приготувати й ви таку смачну страву — насичене та ароматне рагу.
— Восени ця страва смакує ідеально, бо зігріває, дає відчуття комфорту та насичує одночасно. Щоб не готувати основну страву й окремо до неї гарнір, згадайте про рагу. В цій страві можна поєднувати будь-які види м'яса та овочів на свій смак. Ми пропонуємо приготувати її з ніжного м'яса телятини та зробити це в мультиварці, аби спростити собі задачу, — коментує Євген Клопотенко.
Читайте також:
Зима близько: у Мінрегіоні нагадали, що має зробити кожен вінничанин
Якщо вимкнули світло. Шість способів, як зарядити мобільний телефон
Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.
-
Людмила ВолинецьДуже смачно.