Готуємо домашню локшину на жовтках. Рецепт від «Подільської кухні»

Готуємо домашню локшину на жовтках. Рецепт від «Подільської кухні»
  • Вінничанка Олена Павлова на каналі «Подільска кухня» ділиться рецептами.
  • У випуску кулінарка розповідає, як приготувати домашню локшину.

Відео виклали на Ютуб-каналі Олени Павлової. У дописі до сюжету йдеться:

«Рецепт цієї локшини я успадкувала від бабусі. Локшину можна готувати, з чим завгодно: м’ясо, риба, морепродукти, овочі, сир, гриби, горіхи, різноманітні соуси, але... спробуйте локшину зі шкварками та сиром і ви ніколи цей смак не забудете».

Пропонуємо вам переглянути відео, приготувати домашню локшину та поділитися враженнями у коментарях:

Відео дня

Український шеф-кухар Євген Клопотенко поділився актуальним рецептом, для приготування якого потрібна мультиварка. Спробуйте приготувати й ви таку смачну страву — насичене та ароматне рагу.

— Восени ця страва смакує ідеально, бо зігріває, дає відчуття комфорту та насичує одночасно. Щоб не готувати основну страву й окремо до неї гарнір, згадайте про рагу. В цій страві можна поєднувати будь-які види м'яса та овочів на свій смак. Ми пропонуємо приготувати її з ніжного м'яса телятини та зробити це в мультиварці, аби спростити собі задачу, — коментує Євген Клопотенко.

Читайте також:

Зима близько: у Мінрегіоні нагадали, що має зробити кожен вінничанин

Якщо вимкнули світло. Шість способів, як зарядити мобільний телефон

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Волинець

    Дуже смачно.

keyboard_arrow_up