Головну ялинку «запалить» репер ХАС. А Діда Мороза більше не буде (ПРОГРАМА СВЯТКУВАННЯ)

Головну ялинку «запалить» репер ХАС. А Діда Мороза більше не буде (ПРОГРАМА СВЯТКУВАННЯ)
  • Цього року відкриття ялинки в Центральному парку відбудеться 19 грудня.
  • Вогні на святковому дереві запалять під танці та співи вінницьких колективів, головним гостем стане репер ХАС.
  • У мерії показали повну програму святкування, що триватиме до 13 січня.

Як повідомляють у міськраді, урочисте відкриття головної ялинки міста відбудеться 19 грудня. У Центральному парку відбудеться святковий концерт, що почнеться о 19.00. На сцені перед Літнім театром виступатимуть вінницькі колективи, а хедлайнером свята буде репер ХАС. Цей співак цього року виступав на закритті сезону фонтану «Рошен»

— Усі школярі, діти в дитсадочках отримають солодкі подарунки, — сказала заступниця міського голови Галина Якубович. — Їх придбають за гроші спонсорів, загалом буде понад 53 тисячі подарунків.

Традиційно, перед будівлею міської ради відкриють святкове містечко, яке вже почали збирати. Тут будуть проводитися майстер-класи для дітлахів, продаватимуть сувеніри та «житимуть» казкові персонажі. Щоправда, від російського «Діда Мороза» вирішили відмовитися: у будиночках буде місце тільки для Святого Миколая та Санти Клауса.

Відео дня

А ще чиновники пропонують зустрічати Новий рік на вулиці: о 00:15 продовжити святкування Нового року під Вежею, на Європейській площі, де буде діяти новорічне містечко та відбудеться концерт Оксани Славної.

Програма святкування:

  • 11 грудня о 16.00: відкриття «Новорічної пошти» на площі Ліверпуль. Там буде кінопокази на вулиці.
  • 14,21,28 грудня та 4 січня — квести для дітей «Таємниці новорічної Вінниці», що будуть проводитися на Соборній, Європейській площі та в Центральному парку.
  • з 15 до 13 січня діятиме святковий ярмарок на Європейській площі
  • 19 грудня о 17:00 — новорічна хода Соборною до відкриття Резиденції Святого Миколая.
  • 19 грудня о 19:00 — відкриття головної ялинки міста в Центральному парку.
  • Із 21 грудня 12:00 — показ новорічних мультфільмів у кінотеатрі «Родина».
  • 23 грудня 19.00 — фестиваль національних меншин в Центральному парку.
  • 25 грудня 13.00 — відкриття Вертепу на Майдані Незалежності.
  • 13 грудня — гала-концерт караоке-шоу «Зірка на ялинці»
  • 31 грудня 23.30 — «Новий рік по-європейськи» на Європейській площі. 00.00 – годинник сповіщає про початок Нового 2019 року, звучить дванадцять ударів та мелодія «Щедрик». 00.05 – привітання з Новим роком. 00.15 Концерт Оксани Славної.
  • 7 січня 18.00 — презентація Вінницького Дідуха на Європейській площі. Там же буде святковий концерт.
  • 10 січня 19.00 RokVinFest – музичний проект за участі провідних рок гуртів міста.
  • 12 – 13 січня 12.00 Фестиваль смаколиків Центральний парк. Учасник шоу «Мастер-шеф» 6 сезону Олег Ковальчук пригощатиме вінничан традиційними стравами.
  • 13 січня 19.00 закриття головної ялинки за участі провідних артистів міста, вогняних театрів та рок гуртів.

Читайте також:

Новорічні свята: на що місто витратить 1,46 млн гривень? (ІНФОГРАФІКА)

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (61)
  • З.А.Глядач

    "25 грудня 13.00 — відкриття Вертепу на Майдані Незалежності"

    А навіщо його "відкривати"? Він там давно відкритий,цілих 9 поверхів.
  • wonderful planet

    Чому повно товара російського в Україні, чому процвітає бізнес російський в Україні ???

    Вася reply wonderful planet

    Мабуть Україна вирішує більш важливі проблеми. Чи посміхнувся Трамп Порошенкові, чи ні.

    Що ще не встигли перефабрувати...

    Як випросити черговий транш, да між ким його розпиляти...

    Спарв вистачає й без виробництва.

    wonderful planet reply Вася

    да напевно так , комунальні послуги, зарплати, рівень життя в Україні це дрібнички, є набагото більші проблеми, щось я нісенітниці пишу. Бізнес, гроші, заводи ось про що повині думати у нас можновладці. А я як дурак пишу тут такі дрібнички..
  • ВАЛЕРІЯ Бурковська

    Вот упоротые! Чем вам Дед Мороз не угодил?! Вам лучше америкосовский Санта Клаус? Ну правильно, под кого подстилаетесь, тех и героев берете) Только  этот герой должен быть еще и негром, а то как-то нетолерантненько получается!

    З.А.Глядач reply ВАЛЕРІЯ Бурковська

    Не негром,а негритянкою з лесбійськими замашками. Одноногою.

    Вася reply З.А.Глядач

    Блакітним негром!
  • Петров Пётр

    Санта Клаус , серьезно ?! Вы там что, с ума сошли ?!  С каких времени Дед Мороз это русский персонаж ?! Или нужно отказаться даже от своего, лишь бы не иметь что то общее с русскими ?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 Сталося аварійне відключення води на 16 вулицях та одному мікрорайоні. Адреси 10:07 У Вінниці знеструмили шість вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 09:20 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 09:11 Вінниця проводжає на вічний спочинок військового Сергія Плаксюка Від читача 09:16 Вчитель з Вінниці став фіналістом премії «Ранкові зорі» 08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? play_circle_filled photo_camera 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up