Голодні та в антисанітарних умовах. У Гайсинському районі у молодої жінки вилучили двох донечок

Голодні та в антисанітарних умовах. У Гайсинському районі у молодої жінки вилучили двох донечок

У Гайсинському районі поліція, соцслужби та староста села прийшли перевірити родину, яка опинилась у складних життєвих обставинах. В оселі вони застали п’яну жінку, яка спала та двох маленьких дівчаток. Діти були голодні та вдягнені не по погоді.

Перевірка пройшла 24 вересня в оселі 26-річної жительки села Сокільці Гайсинського району.

— Діти знаходились у помешканні в антисанітарних умовах, недоглянуті, голодні, одягнені не за погодою, а їх нетвереза матір спала. Під час освідування у крові жінки виявили 2,5 проміле алкоголю. Сім’я більше трьох років перебувала на обліку соціальної служби. Жінці була надана можливість виправитись та належним чином доглядати за дітьми, але вона цього не зробила, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Відео дня

Двох дівчаток віком 5 та 9 років у жінки забрали. Нині дітки знаходяться у центральній районній лікарні.

Соціальні служби планують вирішити питання про позбавлення жінки батьківських прав.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • пэтро

    ...она-новых нарожает...
  • пэтро

    ...она-новых нарожает...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up