Герой України з Вінниччини Дмитро Фінашин увійшов до списку Forbes «30 до 30»

Герой України з Вінниччини Дмитро Фінашин увійшов до списку Forbes «30 до 30»
  • Forbes Ukraine вже вчетверте робить список «30 до 30».
  • Проєкт має на меті знайти неймовірних молодих людей і їхнім прикладом надихнути інших.
  • До списку «30 до 30» за версією Forbes Ukraine також увійшли військові, волонтери, представники бізнесу, науки, креативних індустрій, громадянського суспільства та органів державної влади.

Forbes Ukraine вже вчетверте робить список «30 до 30». У проєкту проста базова ідея: знайти неймовірних молодих людей і їхнім прикладом надихнути інших. У лонг‐листі списку було понад 600 людей, історії більшості надихають. За допомогою компетентного журі відібрано тридцятку.

До списку «30 до 30» за версією Forbes Ukraine також увійшли військові, волонтери, представники бізнесу, науки, креативних індустрій, громадянського суспільства та органів державної влади.

Герою України з Вінниччини Дмитру Фінашину 29 років. Він був поранений, втратив руку та попри всі випробування повернувся в Сили оборони України. Тепер воїн займається аналізом даних БПЛА. Також вступив до магістратури Академії Національної гвардії.

Відео дня

Дмитро мріє про перемогу та сильну Україну.

Минулого року 6 жовтня Указом Президента Дмитру Фінашину присвоїли звання Героя України та нагородили орденом «Золота Зірка».

Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися! 

Також ми часто пишемо про волонтерів та організації, які допомагають армії та постраждалим від війни. Всі історії зібрали у рубриці «Герої тилу». Почитати їх ви можете за посиланням.
 

Читайте також:

«Міські бої дуже відрізняються від окопних», — розповідає боєць із позивним «Балін»

Місце пам’яті про загиблих Захисників. Як змінилася площа Шевченка після капремонту

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Надія Ш

    Нам є ким пишатися!
  • Valentina Vorinuk

    Вічна пам'ять  Світла пам'ять

    Valentina Vorinuk reply Valentina Vorinuk

    Vira Melnyk Дякуємо Богу

    Vira Melnyk reply Valentina Vorinuk

    Valentina Vorinuk Він живий.

keyboard_arrow_up