ФОТО ДНЯ. У лебедів на озері Центрального парку вилупилося п’ять пташенят

ФОТО ДНЯ. У лебедів на озері Центрального парку вилупилося п’ять пташенят
У адміністрації Центрального парку кажуть, що це вже сьоме потомство лебединої пари
  • У лебедів Адама і Єви знову поповнення — цього року в них п’ять пташенят. Сірі дитинчата плавають поряд з батьками.
  • Разом лебедина родина пробуде на озері до осені. Далі батьки переберуться на зиму до контактного зоодворику, а дорослим пташенятам відшукають інший дім.

Родина лебедів цього року поповнилася п’ятьма пташенятами. Зовсім малі дитинчата плавають поряд з батьками. Поки вони сірі та незграбні, але за кілька місяців вони стануть схожими на своїх дорослих батьків і будуть готові летіти геть з «отчого дому».

Відео дня

Тим часом інша "половинка" подружжя поралася у гнізді


Працівники парку повідомили, що у лебедів Адама і Єви це вже сьоме потомство. Щороку в них народжуються по п’ять-шість дитинчат, йдеться в сюжеті телеканалу ВІТА.


Заступник директора Центрального парку В’ячеслав Афанасенко запевнив, що лебедина родина пробуде на озері до осені, а потім вони переберуться до контактного зоодворику. Коли ж підростуть пташенята, то їм знайдуть іншу домівку — бо якщо всіх залишити, то діти почнуть битися з батьками за озеро.

На Тяжилові, нагадаємо, до вечора безкоштовно консультує ветеринар.

 

Читайте також:

«Люди не завжди дякують, а собаки завжди»: вінничанка підгодовує безпритульних псів

Подільський зоопарк чекає на відвідувачів. Чи змінилась вартість квитка?

«Симпатяги-смугастики». Лісівники зняли на відео малих диких кабанів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Tatiana Timofeeva

    Куди поділось шосте?
  • Игорь

    Скоро ОНИ и на эту, зелёную воду, подымут цену и скажут "отличная вода"
  • Людмила Заболотна

    Не вже  нічого не можна зробити з цією зеленою водою  ?
  • Владимир Стрильчук

    Да,было шесть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up