«Люди не завжди дякують, а собаки завжди»: вінничанка підгодовує безпритульних псів

«Люди не завжди дякують, а собаки завжди»: вінничанка підгодовує безпритульних псів
  • Світлана із Вінниці уже декілька років підгодовує собак на вулицях міста. 
  • Жінка каже, що це потрібно тваринам, та щодня варить їм великі каструлі каші.

Почалося усе з ремонту машини на СТО. Тоді жінка і вперше побачила своїх підопічних. Нині вони уже, як друзі.

— У знак подяки собаки лижуть мені руки. Вони знають мене, знають навіть звук моєї машини. Люди не завжди дякують, а собаки завжди, — каже Світлана Пономарь.

Відео дня

Допомагати тварина жінка навчає і свого онука. Хлопець залюбки допомагає бабусі.

— Ми всю їжу, яку не доїдаємо, збираємо для собак. Я роблю це, бо мені приємно їм допомагати, — каже Даніель Волинець.

У Вінниці під час карантину на вулицях побільшало бездомних тварин, а охочих допомагати їм навпаки — стало набагато менше. Причина цієї байдужості нема значення, адже хвостаті щодня хочуть їжі та турботи.

 

Читайте також:

Подільський зоопарк чекає на відвідувачів. Чи змінилась вартість квитка?

У парку Дружби народів безкоштовно консультуватиме ветеринар

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Богдан Черевко

    коли я писав перший комент я ще не додивився відео до кінця...   подивіться на тих собацюр  та на їх звірячі інстинкти  на 2:30 хвилині відео.  вони добрі та ласкаві до бабулі яка їх годуе  а оператор який хотів підійти ближче щоб краще засняти  одразу отримав порцію гавкатні та оскалу   та ще й  не маленького цуцика  а великого пса!!!   як ви гадаете?  коли ця свора буде жерти ту кашу а поруч буде проходити необачна мамаша, триндіти по телефону з подружкою а три метри від неї буде маля їхати не велосипеді чи самокаті...???    хіба винне маля у тому що в місті цивілізованному начебто його покалічить пес безпритульний якого прикормила бабка через свою занадто велику любов до тваринок!???   хто буе в цьому винен??   і до кого будуть йти жалітися батьки через те що їх дитинка заїкою лишиться чи з перекошеним лицем!?  я впевнений на 100%  що недай боже  але в такому випадку бабка відхреститься від тих хвостатих в одну мить! але вже буде пізно! задумайтесь!!!
  • Микола

    Чим більше пізнаю людей,тим більше люблю собак.Собака не людина-не зрадить ніколи.А юри і кепи,коменти яких на сайті, прості невдахи по життю які свою злість і нанависть виплескують від вітсутності ласки і тепла.Коли погано-поспілкуйся з собакою і багато чого зрозумієш.А з Даніеля виросте настоящий Мужик,з великої букви який не зрадить нікого ніколи і по життю йому за це буде Божа благодать.

    Богдан Черевко reply Микола

    Я аж ніяк не відношу себе до невдах, але я категорично проти подібних прикормлювань  собак на вулицях нашого міста!!!   А тепер поясню чому!   Не полінуйтесь та підійдіть до центрального входу в ринок УРОЖАЙ  та постійте там хвилин 15  особливо рекомендую після 6 вечора.  це майже центральна вулиця міста та дуже жваве місце...   я пив каву в машині  і помітив  що прикормлені там блохасті собацюри без розбору налітають на проїжджаючи повз велосипеди.  одне діло коли там їде дядько 95 кг  який зможе носаками розігнати цю наволоч, а коли це їде школяр на ролах або велі  чи самокаті????  від страху впаде, заб"е лоба а з верху то блохасте ще й погризе...   і це европейське місто?   я завжди раджу таким людяним бабулям забирати цих собачок додому   та годувати в дома!  і виводити на двір  в ошійнику та на мотузку...   але    ....    всім нормальним людям хочу порадити бути дуже обачними на вулицях міста та в районах віддалених від людей. не будьте байдужими до ситуацій коли ви бачите  що безвідповідальні хазяїни тварин вигулюють їх із порушеннями правил вигулу! не соромтесь та викликайте поліцію!   та раджу не надіятись на випадок чи слова "не бойтесь  он такой пусик  он не укусит! "   не стане на заваді  щось з цілого ряду спецзасобів !!!    а всім сердабольным зоофілам  я присвячую це відео!     https://www.youtube.com/watch?v=tRrW9-M0-r0

    юра reply Микола

    ой, боже, щасливчик по-життю прийшов)))
  • юра

    Йоб-ті бувають, як серед людей, так і серед тварин. Але серед людей їх набагато більше.
  • Кеп

    Баба допомагає розводити сказ,гельмінтів,токсоплазмоз та інші "приємні" "собачі радощі"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up