ФОТО ДНЯ. Побиту огорожу набережної «залатали» європарканом

ФОТО ДНЯ. Побиту огорожу набережної «залатали» європарканом
  • У фейсбуку опублікували фото набережної біля Центрального мосту, на якій відремонтували стару огорожу.
  • Місця, де не вистачало секцій огородження, закрили плитами з європаркану.
  • У мерії пояснили, що це є тимчасовим заходом перед майбутньою реконструкцією

Набережна Південного Бугу потребує ремонту. Зокрема, від Центрального до Київського мосту. При тому, що вона жахливо виглядає, так і є небезпечною — у декількох місцях відвалилися секції старого паркану. І нещодавно його відремонтували.

У спільноті «Дизайн міського середовища» адвокат Михайло Козачук опублікував фото огорожі:

«Тепер на «реконструйованій» набережній Вінничани та гості міста можуть відпочивати на лавочках з видом на паркан», — писав чоловік. 

Відео дня

На його думку, там би пасував прозорий паркан з міцного скла або тросовий. У коментарях люди скаржаться, що огородження виламують вандали.

«Колючий дріт під напругою — максимальна естетика, про яку мріє і на яку заслуговує більшість», — пише Вікторія Шевченко.

«Вандали скляний паркан трощили б зі ще більшою радістю, ніж бетонний», — пише Роман Смішний.

До обговорення долучилися представники міськради. Очільник департаменту комунального господарства Володимир Ніценко написав, що бетонні секції в старому паркані — це «тимчасовий захід для усунення пошкоджень, які створювали небезпеку».

«Зрозуміло, що встановлення скляного паркану необхідне робити в комплексі, з повною реконструкцією набережної. Для цього необхідно відповідне проектування та вкладення багатьох коштів. Враховуючи те, що на перспективу передбачається комплексна реконструкція набережної, встановлювати скляний паркан на даний час є недоцільним», — пише Ніценко.

Реконструкцію набережної, в межах від Київського до Центрального мосту, має зробити компанія, яка забудує півострів Бригантина величезним ТРЦ. Про це в матеріалі: Торговий центр, паркінг та гральні зони. Як забудують півострів «Бригантина»

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Gleb Babenkov

    Интересует сколько было списано на новый «забор»?
  • Слава К

    Набережна Кропивницький...
  • Галя Сокур

    Домой не брать
  • Поpошок

    Це показує, те що в нас відсутня культура ремонту. Вони не вміють відновлювати, вміють лише нищити, приколхожувати, утеплювати історичні фасади  будівель не зберігши їх автентичності. Стоїть задача подешевше і на от'є*ісь зробити і прозвітувати. А можна було зробити дерев'яні риштування і написати проводиться реновація паркану. І там за місяць зробити форми і відлити нові бетонні вироби і встановити їх.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up