Двом керівникам закладів освіти Вінниччини присудили Премії Верховної Ради України

Двом керівникам закладів освіти Вінниччини присудили Премії Верховної Ради України
  • Серед педагогів, яким присудили Премію Верховної Ради України, є двоє освітян з Вінниччини — Тетяна Дудік й Андрій Стецюк.

Як повідомив очільник Вінницької ОВА Сергій Борзов, за особливі успіхи у здійсненні навчання і виховання учнів, вихованців, слухачів лауреатами щорічної Премії ВР стали:

Тетяна Дудік — директор закладу позашкільної освіти «Центр позашкільної роботи» Жмеринської громади Вінницької області.

За ініціативи Тетяни Миколаївни розроблено концептуальні засади освітньої діяльності закладу позашкільної освіти, змодельовано інноваційні форми організації освітнього процесу.

Відео дня

Андрій Стецюк — директор Державного професійно-технічного навчального закладу «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту» Вінницької області.  

Андрій Олексійович — ініціативний і сучасний керівник, спрямовує колектив на підвищення якості надання освітніх послуг шляхом упровадження у навчальний процес нових інформаційних технологій, інтерактивних форм і методів навчання згідно з інтеграцією до європейського освітнього простору зі збереженням національних досягнень та власних традицій.

Довідка

Як йдеться в постанові «Про присудження щорічної Премії Верховної Ради України педагогічним працівникам закладів дошкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти», грошова премія складає 60 прожиткових мінімумів для працездатних осіб кожна, це — 161 040 гривень.

За задумом парламенту, премія сприятиме підвищенню авторитету та престижу педагогічних працівників та їхньої ролі в суспільстві, фінансовому забезпеченню педагогів, заохоченню до творчої, результативної праці.

Повторно таку премію людині дати не можна.

 

Читайте також:

Нагородили найкращих хокеїстів на траві і тренерів за підсумками 2023 року

«До останнього «жигуля». Для чого Гуменюкам старі машини і за що генерал нагородив восьмикласника?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Лілія Дубровіна

    Малі зарплати, це скільки , на фронті мабуть більші.....
  • Надія Гонтар

    Якщо двом освятянам дали премію по 161 тис , то це що ? Піднімиться престиж вчителя всіх ? Вчителі масово звільняються, бо малі зарплати А вони під час аійни двом

keyboard_arrow_up