Дозвілля для переселенців. Діткам провели майстер-клас живописної майстерні

Дозвілля для переселенців. Діткам провели майстер-клас живописної майстерні
  • Юних переселенців у Вінниці постійно намагаються зайняти цікавими розвагами. Переймається цим центр VinSmart. Цього разу малечу вчили малювати.

Під час майстер-класу, який мав назву «Літній вечір», дітки за допомогою пензликів та фарб творили власні шедеври. Про це інформує Вінницька міська рада.

«Ми не зупиняємось й продовжуємо працювати заради посмішок дітвори, — каже начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак. — Цього разу обрали саме малювання, а тема майстер-класу всім припала до душі, адже для кожної дитини літня пора особлива. Маленькі переселенці старанно та уважно слідкували за кожним етапом створення картини, а по завершенні побачили чудові результати своєї роботи. Картини виявилися дивовижними».

Після заходу малечу традиційно пригостили солодощами та приділили час іграм і спілкуванню.

Відео дня

Про діяльність VinSmart ЦЕНТР можете дізнатися на їх фейсбук сторінці за посиланням. Для дітей там проводять чимало цікавих заходів.

Міська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з баскетболу, нагадаємо, запрошує на заняття дітей віком від шести років. Заклад знаходиться за адресою: вулиця Пирогова, 4.

Тим часом спортивна школа №3, що на вулиці Академіка Янгеля, 48, пропонує юним вінничанам безкоштовні заняття з гандболу, волейболу, велоспорту та плавання.

 

Читайте також:

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Священик і ММА: як отець створив бійцівський клуб і виховує чемпіонів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up