«Допоможіть»: у Вінниці 86-річна жінка кричала у зачиненій квартирі

«Допоможіть»: у Вінниці 86-річна жінка кричала у зачиненій квартирі
  • Вадим Сінчук та Костянтин Дмитренко, співробітники сектору протидії домашньому насильству Вінницького райуправління поліції, приїхали на виклик. Підіймаючись сходами, правоохоронці почули жіночі крики «допоможіть».

​​​​Про те, що літня жінка потребує допомоги, поліцейські дізнались прибувши на виклик про вчинення домашнього насильства.

— Стурбовані сусіди, які згодом вийшли із квартир розповіли, що тут проживає одинока пенсіонерка, яка після інсульту частково паралізована, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області. — Аби допомогти жінці та ввійти до квартири, поліцейському довелось вилізти на балкон другого поверху та виламати двері. 

Налякана і схвильована жінка лежала на підлозі в коридорі. Капітани поліції разом підняли безпорадну пенсіонерку і вклали її до ліжка. Врятована від пропозиції викликати їй лікарів відмовилась.

Відео дня

Зараз врятована жінка знаходиться вдома. Загрози її життю немає. 

Поліцейські звертаються до громадян з проханням не бути байдужими до оточуючих, особливо до самотніх людей, які проживають поруч з вами. Адже вчасний дзвінок до поліції допоможе врятувати життя.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

 

Читайте також:

Під час штурму Мар’їнки загинув Олег Рогозянський. Сиротами залишились дві доньки

Загинув від ворожого мінометного обстрілу під Авдіївкою Вячеслав Баранецький

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Олена Кайтанюк

    Як доглядати, то нема кому. А як квартира звільниться, скільки родичів набереться!
  • Юрий Ковальчук

    Жуть

keyboard_arrow_up