До трьох років ув'язнення засудили чоловіка за ухилення від призову

До трьох років ув'язнення засудили чоловіка за ухилення від призову
  • Житель Вінниччини не прибув в указаний у повістці час до ТЦК та ухилився від призову під час мобілізації. 
  • Суд визнав його винним та призначив три роки позбавлення волі.

Вінницький апеляційний суд залишив без змін вирок Томашпільського районного суду, яким жителя Вінниччини визнано винним в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації та призначено три роки позбавлення волі.

Також колегія суддів не задовольнила апеляційну скаргу захисника обвинуваченого, який наполягав на зміні вироку. На його думку, покарання — занадто суворе та не відповідає ступеню тяжкості скоєного. Захисник просив змінити судове рішення про покарання і звільнити чоловіка від відбування покарання з випробуванням.

Відео дня

— Суд першої інстанції не взяв до уваги те, що фігурант розкаявся і визнав вину. Також він сприяв слідству, має позитивну характеристику. А не з’явився до місця призову через хворобу дружини, — зазначив захисник під час судового засідання.  

Як ідеться у матеріалах кримінального провадження, 42-річний житель Тульчинського району не прибув в указаний у повістці час до місця призову та умисно ухилився від призову на військову службу під час мобілізації, внаслідок чого порушив процес комплектування Збройних Сил України під час мобілізації.

 

Читайте також:

У Крижополі оштрафували продавчиню за продаж «електронки» підлітку

«І це не кримінал?» У Жмеринці вкрали сто троянд, які вдова з сином залишила у пам’ять про чоловіка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (27)
  • Ксюша Горлій

    Хай так, але живий.
  • Галина Фролова

    Ця ВІЙНА для простого народу..
  • Галина Мельник

    А судді чому не на війні????

    Ісакова Людмила reply Галина Мельник

    Галина Мельник Вони недоторканні,біла каста,їм можна лише грабувати народ та  хабарі брати та пенсії в 200 тис грн отримувати
  • Леся Маламуд

    Господи ,коли це все закінчиться,біль ,крик душі і сердця..Перший ворог це наше правітельство,яке самостійно вбиває наш народ..😭😭😭😭😭

keyboard_arrow_up