До кінця дня тепловики увімкнуть опалення в 400 будинках

До кінця дня тепловики увімкнуть опалення в 400 будинках
  • Від сьогодні, 15 жовтня, у Вінниці вмикають опалення в житлових багатоповерхівках.
  • У «Вінницяміськтеплоенерго» звітують, що до кінця цього дня вже 400 з 1248 будинків матимуть тепло.
  • Тепловики кажуть, що від навантаження можуть бути пориви на мережах. Куди дзвонити, якщо прорвало трубу?

З понеділка, 15 жовтня, в нашому місті вмикають опалення в багатоповерхівках. Станом на 13:00 цього дня 139 будинків вже мають тепло. А до кінця дня тепловики планують подати послугу на 400 будинків. Про це йдеться в дописі у фейсбуку «Вінницяміськтеплоенерего».

Комунальники зазначають, що через пуск тепломереж йде велике навантаження на труби, тож можуть виникати пориви.

«Такі ситуації — це в межах норми. Головне швидко на них реагувати. На всі місця, де виявлені аварійні ситуації, оперативно виїхали і працюють бригади», — йдеться в дописі.

Відео дня

У «ВМТЕ» просять одразу повідомляти, якщо зафіксували пориви на теплотрасах в центральну диспетчерську службу підприємства: (0432)43-34-95. Або написати комунальникам на сайті в розділі «Онлайн-скарга» чи написати про аварію у повідомленні через фейсбук-спільноту.

Якщо прорвали труби в квартирі, під’їзді, подвалі або в інших елементах внутрішньо-будинкових мереж, то їх мають ладнати ЖЕКи, ЖЕО або техніки в ОСББ. Контакти аварійних та диспетчерських служб міста за цим посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Ольга Сухомовская-Стасюк

    Дааа!!! После скандала и требования прислать комиссию и составить акт о не надлежащем предоставлении услуги (де-юро с 15 отопления на дом подано, де-факто, 19 вечером всё ещё ледяные батареи), чудным образом и в ЖЕО и в МИСЬКТЕПЛО нашлось и время и специалисты, что бы проверить и "протолкнуть" услугу))))

    Людмила Андрущенко reply Ольга Сухомовская-Стасюк

    Ольга Сухомовская-Стасюк и как ты протолкнула? Я еще со вторника жду с жека "спецов " для проталкивания и увы что то они не спешат толкать. Батареи так и холодные

    Ольга Трембицкая reply Ольга Сухомовская-Стасюк

    А еще умилило жо слез подорожание газа с 1 ноября на 27%. Просто прекрасно.

    Ольга Трембицкая reply Ольга Сухомовская-Стасюк

    Ольга Сухомовская-Стасюк  то есть, как всегда все через жопу, и только страх наказания является движущей силой🤦Боже, как они надоели черезжопорукие люди...
  • Полярник

    Хто може пустити погрітися, в квартирі можна експедицію як на антарктиду відкривати, дуже холодно, в квартирі 10 градусів, обігрівати нема чим, батареї холодні. Вулиця Космонавтів (біля озера)

    Дмитро Муженко reply Полярник

    Як так десять ? В мене сьогодні в хаті було +19, а навихідних +16 і це все до того як увімкну  обігрівач
  • Eliseya Kolosovskaya

    На Космонавтов нет отопления. Квартира холодная, две недели мерзнем, жду отопления как праздника. Хорошо, что днем на улице во время прогулок можно погреться

    Елена Деркач reply Eliseya Kolosovskaya

    Елисея Колосовская в нашому будинку теж холодно. Але скоріш за все наш старший по будинку прикрив кран на період поки така як зараз температура. Але в квартирі свіжувато.
  • Ірина Змерзла

    +20 на вулиці,в квартирі пекло від гарячих батарей,всі вікна відкриті,гроші на вітер і так бідних людей...

    Без Имени reply Ірина Змерзла

    То чого ж ви змерзли якщо у вас в квартирі пекло?))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:14 На фронті вчора відбулося 61 бойове зіткнення. «Найгарячіше» на Новопавлівському напрямку photo_camera 11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up