Для вінницької молоді провели інтерактивну мандрівку Україною

Для вінницької молоді провели інтерактивну мандрівку Україною
  • Для вінничан на базі молодіжного центру «Квадрат» провели інтелектуальний українознавчий тимбілдинг, який допоміг згуртувати колектив та навчив злагоджено працювати.

Як інформує вінницька мерія, учасники команд повинні були здолати дев’ять раундів. Під час гри учасники поринули в подорож теренами нашої України й віртуально відвідали чимало міст у пришвидшеному режимі.

Мандрівка розпочалася від Луганська, де молодь вирішувала мовне питання. Не обійшлося й без рідного міста, обговорювали страви Подільської кухні. Фінальний раунд привів команди до Ужгорода, після чого учасники пропонували свої ідеї відбудови та об`єднання України.

«Цей захід актуальний як ніколи, бо саме зараз ми повертаємося до споконвічних цінностей: утвердження любові до Батьківщини і людей, відродження духовності, моральності, бережного ставлення до природних скарбів і національних надбань нашого народу. Патріотизм та національна свідомість закладені на генетичному рівні в наших пращурів і передаються з покоління в покоління», — каже начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак.

Відео дня

Голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська додала, що війна сколихнула націю, підняла на надзвичайно високий щабель національно-патріотичну свідомість.

«Ми впевнені, що саме популяризація молодіжних подій патріотичної тематики є механізмом самовиховання підростаючого покоління», — каже вона.

 

Читайте також:

«Пам'ять про трагедію має залишитись». Батьки 18-річної Саші розповідають про свій біль

У Вінниці переносять композицію «Пам’яті Небесної сотні та Героїв АТО». Яка ваша думка?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up